Kotam 5.5 Gb Olursa Ne Kadar Para Gelir?
-
arkadaşlar kotam 5.5 gb olursa ne kadar para gelir?
lütfen yardım edin
-
45
-
kotayı aşan her 1 gb başına 10 ytl,,,
-
arkadaşında dediği gibi 45:D tecrübelerime dayanaraktan sölüorum:D Ayrıca rekorum 8 gb:D
-
Geenmeboo bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşında dediği gibi 45:D tecrübelerime dayanaraktan sölüorum:D Ayrıca rekorum 8 gb:D
-----------------------------bnm şimdiden 10
kotasız özgürlük :D
-
Bu işi anlamıyorum. Arkadaşın biri sınırlı 1 mbt kullanıyor. Kotası 45-50 GB yi geçiyor. Ne kadar veriyorsun diye sordum 64ytl den fazla gelmiyor diyo. Ztn ona güvenip asılıyomuş downloada. Ben geçilen GB başına 10 ytl diye biliyorum. Bu herif kotayı her ay hayvani biçimde geçiyor.
-
NoName bunu yazdı:
-----------------------------Geenmeboo bunu yazdı:
-----------------------------bnm şimdiden 10
kotasız özgürlük :D
ohoo seninki kotasız benimki kotalıyken 8 gb kotasız olsa bi de TTnet internetimi keser:D -
belli bir sinirdan sonra faturada degisiklik olmuyo mesela en fazla kota 4gb normalde 9-10 gb asilio mesela sen 14 gb aştın kotayı o zaman en fazla 10 gb parası alıo uzerınde aşsan bile para odemıosun en fazla 64 ytl.
-
Drawlord bunu yazdı:
belli bir sinirdan sonra faturada degisiklik olmuyo mesela en fazla kota 4gb normalde 9-10 gb asilio mesela sen 14 gb aştın kotayı o zaman en fazla 10 gb parası alıo uzerınde aşsan bile para odemıosun en fazla 64 ytl.
ozaman 120 ytl 150 ytl faturası gelen kotalı kullanıcıların durumu nedir? -
istersen 199 gb indir 69 ytlden fazla para gelmez
-
4 ay üst üste baya bi aşmıştım kotayı...
5. ayda aşınca ttnet'den aradılar :D wirelles kullanıyorsunuz ve hattınıza girmişler falan dediler :D
bende hayır kablolu kullanıyrum dedim...
ozaman nasıl her ay aşıosunuz dediler...
sanane arkadaşım paranı ödüyorum ya falan deyince sustu kadın :D