Kotam Sömürülüyor
-
ttnetin portlarını kullanıyor zaten kotadan ttnetin sitesinden bakıosun " yaff bi daa bak bi yanlışlın olmasın http://adslkota.turktelekom.com.tr/adslkota/loginSelf.do
-
baka baka sayfayı erittim :) malesefki öyle. peki hesaplarda bir yanlışlık olamaz mı acaba öyle yada böyle kesin geçircekelr bana bu 9 gb ı :(
-
bilddiğim kadarıyla onu insanlar hesaplamıyo yani bilgisayarında hata yapçağını pek zannetmiyorum
-
neyse ozmn elden gelcek birşey yok başkası giremez diyorsak ozmn downloader dır herhalde. tüh girdi desenize 30 ytl extra
-
cosmic bunu yazdı:
-----------------------------
yaa önceden olsa başkası giriyor derdim ama artık başkasının şifresiyle başka yerden girilmiyor.
-----------------------------cosmic sen bana kullanıcı adını sifreni gönder bi bakalım girliyo mu girlimiyo mu :))
-
bu arada bildigim kadarıyla türk telekomda hangi siteler girdigin falan gözüküyo. sana bi cıktısını versinler bak bakalım senin girmedigin siteler var mı
veya senin dısında evde kimse yok mu nete girebilecek??
-
KARDEŞ TROJEN OOO YAW KESİN VİRÜS VAR MODEMDE BENCE SEN MODEME RESET AT BENDE BİR ARA OLDU ÖYLE MODEMDE CIKTI SORUN...
-
Yetkililerle konuş bence bu durumu, ne olduğunu bilemezsin..
tanor bunu yazdı:
KARDEŞ TROJEN OOO YAW KESİN VİRÜS VAR MODEMDE BENCE SEN MODEME RESET AT BENDE BİR ARA OLDU ÖYLE MODEMDE CIKTI SORUN...
eee hoca modeme reset atınca içindeki virüs, trojan falan ölüyo mu? :) -
tanor bunu yazdı:
-----------------------------modemin içinde windows mu var:D:D
portable bi linux kernel oluyor gnelde.... ve modeme virus u upload etmek içn telnet le bağlanmak gerek... teknik olay yani herhangibir program direk kendini modeme yükleyemez.... şifre filan yoksa telnette bir ihtimal...