Kotanın Geç Güncellenmesi !
-
TTNet'e Yeni Abone Oldum Ama AnladımKi Yanlıs Yapmısım:s
Telekomun Kablosunu S*key*m!
-
bu kadar küfür etmenize gerek yok suç türk telekomun deyil devletin internetin hızlı olması için kabloların değişmesi lazım bu da şuanda mümkün deyil çünkü ilk önce alt yapının sağlam olması lazım şimdi boş yere günay işlemiş oluyonuz (ve daha bi arkadaş ben türk telekomda çalışıyom diyo bide kotalı diyo attığı belli benimde babam türk telkomda sınırsız veriyolar hemde yinede 30 ytl )
-
okanbulut bunu yazdı:
-----------------------------bu kadar küfür etmenize gerek yok suç türk telekomun deyil devletin internetin hızlı olması için kabloların değişmesi lazım bu da şuanda mümkün deyil çünkü ilk önce alt yapının sağlam olması lazım şimdi boş yere günay işlemiş oluyonuz (ve daha bi arkadaş ben türk telekomda çalışıyom diyo bide kotalı diyo attığı belli benimde babam türk telkomda sınırsız veriyolar hemde yinede 30 ytl )
-----------------------------
444 0 375 çalışanları yararlanamıyor... -
blutarm bunu yazdı:
-----------------------------herşeyi sokmuşunuz maşallah :D ama hiç biriniz mantıklı bişey yazmamış..ben telekomda çalışıyorum ve çoğunuz gibi aylık 4gb limitli kullanıyorum her ay kota geçiyo 40dan aşşağı fatura ödemiyorum.Ama şunuda demiyorum aq TTsi....adamlar zaten elinden geleni yapıyolar daha Türkiye adsl ile nezaman tanıştıda bukadar hızlı ilerlemesini bekliyosunuz.2004ten bu yana neler oldu hiç baktınızmı?
Hızlar
Fiyatlar
Kampanyalar
Taksitlendirmeler
Hattın açılması
Müşteri Hizmetleri
Bakırtelden Fiberoptike dönüşhiç bunları düşündünüzmü.Ben sizin yorumlarınızdan sadece şunu anlıyorum DİAL-Up hiç kullanmamısınızki adsl şöyle böyle diosunuz.Elinizdekilerle yetinin bence :D
-----------------------------rakı şişede durdugu gibi durmaz hoca o saydıkların ske ske olcak
-
olacak elbet ama biraz araştırın adsl ilerlemesinde telekom bir dünya rekoru kırdı..Araştırırsanız yazılı kaynaklar bulabilirsiniz.neyse polemiğe girmeye gerek yok =)