folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kotanın Geç Güncellenmesi !

Kotanın Geç Güncellenmesi !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

TTNet'e Yeni Abone Oldum Ama AnladımKi Yanlıs Yapmısım:s

Telekomun Kablosunu S*key*m!

..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

bu kadar küfür etmenize gerek yok  suç türk telekomun deyil devletin internetin hızlı olması için kabloların değişmesi lazım bu da şuanda mümkün deyil çünkü ilk önce alt yapının sağlam olması lazım şimdi boş yere günay işlemiş oluyonuz (ve daha bi arkadaş ben türk telekomda çalışıyom diyo bide kotalı diyo attığı belli benimde babam türk telkomda sınırsız veriyolar hemde yinede 30 ytl )

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blutarm
    blutarm's avatar
    Erkek

okanbulut bunu yazdı:
    -----------------------------

bu kadar küfür etmenize gerek yok  suç türk telekomun deyil devletin internetin hızlı olması için kabloların değişmesi lazım bu da şuanda mümkün deyil çünkü ilk önce alt yapının sağlam olması lazım şimdi boş yere günay işlemiş oluyonuz (ve daha bi arkadaş ben türk telekomda çalışıyom diyo bide kotalı diyo attığı belli benimde babam türk telkomda sınırsız veriyolar hemde yinede 30 ytl )

444 0 375 çalışanları yararlanamıyor...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ercan10
    ercan10's avatar
    Erkek
    blutarm bunu yazdı:

herşeyi sokmuşunuz maşallah :D ama hiç biriniz mantıklı bişey yazmamış..ben telekomda çalışıyorum ve çoğunuz gibi aylık 4gb limitli kullanıyorum her ay kota geçiyo 40dan aşşağı fatura ödemiyorum.Ama şunuda demiyorum aq TTsi....adamlar zaten elinden geleni yapıyolar daha Türkiye adsl ile nezaman tanıştıda bukadar hızlı ilerlemesini bekliyosunuz.2004ten bu yana neler oldu hiç baktınızmı?

Hızlar
    Fiyatlar
    Kampanyalar
    Taksitlendirmeler
    Hattın açılması
    Müşteri Hizmetleri
    Bakırtelden Fiberoptike dönüş

hiç bunları düşündünüzmü.Ben sizin yorumlarınızdan sadece şunu anlıyorum DİAL-Up hiç kullanmamısınızki adsl şöyle böyle diosunuz.Elinizdekilerle yetinin bence :D

rakı şişede durdugu gibi durmaz hoca o saydıkların ske ske olcak 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blutarm
    blutarm's avatar
    Erkek

olacak elbet ama biraz araştırın adsl ilerlemesinde telekom bir dünya rekoru kırdı..Araştırırsanız yazılı kaynaklar bulabilirsiniz.neyse polemiğe girmeye gerek yok =)

Toplam Hit: 1907 Toplam Mesaj: 16