Kotayı Geçmedim 49 TL Geldi
-
Arkadaşlar ayın 20'sinde net'i açtırdık.
ayın 30'umuydu neydi dedim daha 1 gb olmuş
4 gb sınırım olduğumdan 1 gb daha indirdim
toplam 2.17 gb oldu.ay sonu faturaya baktım 49 tl
Bağlantı ücreti 24 tl öyle bişeydi
her ay 2 tl olarak gelicekti.24tlyi taksit yaptık yani
benden 10 günün mü parasını aldılar..

-
ttnet her türlü yolunu buluyor :S
-
Buraya da bak kardeşim : http://www.tahribat.com/Forum-Oha-111159/
-
Oda bişeymi modemim arızalıydı yaklaşık 23 gün internete girmedim geri kalan günlerdede herhangi bir download ypmadım yine kotaya girdi :D
-
bak şimdi benim de başıma geldi sana açıklayayım
mesela aylık 30 milyon fatura ödücen bunu biliosun
ayın 20 sinde geçince 30 liraya ek olarak ayın son on gününün parasını da ( yani 10 tl )
kısmi kullanım ücreti olarak alıyorlar.
şimdi ettimi 30+10=40 tl
ikinci olarak ayın son on günü kullanacağın için kotanı da doğru orantılı olarak 4 gb yerine 1,333 gb olarak hesaplıyorlar.
yani senin ödüyeceğin fatura;
aylık erişim ücreti+ kısmi aylık erişim ücreti + kota aşım ücreti + bağlantı ücreti
adamlar kendilerine göre haklı ama her aklı başında insan burda bi insafsızlık olduğunu kabul eder.
hem kısmı erişim ücreti al, hem kotayı az hesapla ....
ttnet seni allaha havale ediyorum , buda ik ay bana gelen fatura; 57 türk lirası :S

-
ilk faturaysa hep öyle geliyo ben ilk açtırdığımda kotalıydı hiçde geçmemiştim kotayı, direk 50 TL geldi, aynı senin gibi tarifeydi modem parasını 12 aya bölmüşlerdi her ay 2 TL kitlencekti normal faturaya
ondan sonra düzeliyo 29, 29 bazen gene geçmediğim halde 30-40 geldi paşa paşa yatırdım aq.
faturayı yatıran gişe memurundan tut ttnetde benimle iletişime geçen şahıslara kadar hiçkimse onu bilmiyo yada tınlayan yok yani. kestirme cevap her zaman kota yı geçmişinizdir lan geçmedim al bak.
şimdi kotasıza geçtim sabit 45 - 50 geliyo rahat. 50 'yi geçsin o zaman bende sövücem.
-
kerim bunu yazdı:
-----------------------------
ilk faturaysa hep öyle geliyo ben ilk açtırdığımda kotalıydı hiçde geçmemiştim kotayı, direk 50 TL geldi, aynı senin gibi tarifeydi modem parasını 12 aya bölmüşlerdi her ay 2 TL kitlencekti normal faturaya
ondan sonra düzeliyo 29, 29 bazen gene geçmediğim halde 30-40 geldi paşa paşa yatırdım aq.
faturayı yatıran gişe memurundan tut ttnetde benimle iletişime geçen şahıslara kadar hiçkimse onu bilmiyo yada tınlayan yok yani. kestirme cevap her zaman kota yı geçmişinizdir lan geçmedim al bak.
şimdi kotasıza geçtim sabit 45 - 50 geliyo rahat. 50 'yi geçsin o zaman bende sövücem.
-----------------------------kerim yukarda açıkladığımı sanıyorum bi bak istersen ;)
-
rebellisch55 bunu yazdı:
bak şimdi benim de başıma geldi sana açıklayayım
mesela aylık 30 milyon fatura ödücen bunu biliosun
ayın 20 sinde geçince 30 liraya ek olarak ayın son on gününün parasını da ( yani 10 tl )
kısmi kullanım ücreti olarak alıyorlar.
şimdi ettimi 30+10=40 tl
ikinci olarak ayın son on günü kullanacağın için kotanı da doğru orantılı olarak 4 gb yerine 1,333 gb olarak hesaplıyorlar.
yani senin ödüyeceğin fatura;
aylık erişim ücreti+ kısmi aylık erişim ücreti + kota aşım ücreti + bağlantı ücreti
adamlar kendilerine göre haklı ama her aklı başında insan burda bi insafsızlık olduğunu kabul eder.
hem kısmı erişim ücreti al, hem kotayı az hesapla ....
ttnet seni allaha havale ediyorum , buda ik ay bana gelen fatura; 57 türk lirası :S
bende limitsiz internete geçmeyi düşünüyorum.
bu kısmi olayı orda da var mıdır? ne zaman geçeyim sence?
-
ttnet moruk bu. mazur görmekten başka yapılacak bişey yok ;-)
-
İlk faturayı kaktırıyorlar kardeş
-