Köy Evinde Bulduğum Alet (Magnetofon)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Gn_Star bunu yazdı

ve hala böylesine çalışıyor.. cok sanslıymıssın be hocam güle güle kullan :D

Rus malları sağlamdır.Tasarıma pek önem vermezler bunun yerine mekaniğe ve aletin yaptığı işlevi tam yapmasına önem verirler.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam diger sarkilari da paylasir misin ?

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    umitomas bunu yazdı

hey yavrum makineye bak bee :D ustadım çok şanslısın böyle birşey bulduğun için ben köy evinde kazısam kazısam dedemin şarap şişelerini bulurum amk

Dedemin toprağını kazsan hatta evi yıksam bulacağın şeyler su borusundan yapılma fındık kabuğu içine saklanmış tüfek olur. Onlarda işe yaramaz.

Adamda önce bal olacak.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

hocam diger sarkilari da paylasir misin ?

Alet Bulgaristan'da, bunu deneme amaçlı olarak çekmiştim. İlk fırsatta (kurban) diğerlerini de hallederim.
    Karışık kaset gibi...

Makinanın iç aksamı:

vatandaşa kafam girsin!..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Güzelmiş hacı güle güle kullan

Syntax error..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

mükkemmelmiş amk iphone samsungun son çıkardığı ürünlere bakarken bile bu kadar heyecanlanmadım

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

O değilde bunun bantı nasıl değişiyor eski teplerdeki gibi kaset çıkarıp takılmıyor anladığım kadarıyla 

şarkılar o banda nasıl yüklenmiş bişi anlamadım ben anlayan varsa beri gelsin..

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

bursada avm de bi amca koleksiyonunu açmıştı böyle bunlardan.

aletin adını hatırlamıyorum da sağolsun kırmadı taktı erkin babanın plağını yarım saat kitledi beni ya. pikaptan hallice bişeydi.

lambalı amfisinden o sesi duyduktan sonra lossless nedir anladım abi.

bi ara satıyor musun diyecektim sonradan olayı farkedince utandım herif ömrünü yatırmış lan o sergiye.

aynı esnada avm meydanında murat boz konseri vardı.. çıkıp milleti şamarlayasım geldi.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı

mükkemmelmiş amk iphone samsungun son çıkardığı ürünlere bakarken bile bu kadar heyecanlanmadım

Aynen... Güle güle kullan hacı...

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    Gn_Star bunu yazdı

ve hala böylesine çalışıyor.. cok sanslıymıssın be hocam güle güle kullan :D

Rus malları sağlamdır.Tasarıma pek önem vermezler bunun yerine mekaniğe ve aletin yaptığı işlevi tam yapmasına önem verirler.

Toplam Hit: 3390 Toplam Mesaj: 27