Köy Evinde Bulduğum Alet (Magnetofon)
-
Gn_Star bunu yazdı
ve hala böylesine çalışıyor.. cok sanslıymıssın be hocam güle güle kullan :D
Rus malları sağlamdır.Tasarıma pek önem vermezler bunun yerine mekaniğe ve aletin yaptığı işlevi tam yapmasına önem verirler.
-
hocam diger sarkilari da paylasir misin ?
-
umitomas bunu yazdı
hey yavrum makineye bak bee :D ustadım çok şanslısın böyle birşey bulduğun için ben köy evinde kazısam kazısam dedemin şarap şişelerini bulurum amk
Dedemin toprağını kazsan hatta evi yıksam bulacağın şeyler su borusundan yapılma fındık kabuğu içine saklanmış tüfek olur. Onlarda işe yaramaz.
Adamda önce bal olacak.
-
KaRaKuLe bunu yazdı
hocam diger sarkilari da paylasir misin ?
Alet Bulgaristan'da, bunu deneme amaçlı olarak çekmiştim. İlk fırsatta (kurban) diğerlerini de hallederim.
Karışık kaset gibi...Makinanın iç aksamı:

-
Güzelmiş hacı güle güle kullan
-
mükkemmelmiş amk iphone samsungun son çıkardığı ürünlere bakarken bile bu kadar heyecanlanmadım
-
O değilde bunun bantı nasıl değişiyor eski teplerdeki gibi kaset çıkarıp takılmıyor anladığım kadarıyla
şarkılar o banda nasıl yüklenmiş bişi anlamadım ben anlayan varsa beri gelsin..
-
bursada avm de bi amca koleksiyonunu açmıştı böyle bunlardan.
aletin adını hatırlamıyorum da sağolsun kırmadı taktı erkin babanın plağını yarım saat kitledi beni ya. pikaptan hallice bişeydi.
lambalı amfisinden o sesi duyduktan sonra lossless nedir anladım abi.
bi ara satıyor musun diyecektim sonradan olayı farkedince utandım herif ömrünü yatırmış lan o sergiye.
aynı esnada avm meydanında murat boz konseri vardı.. çıkıp milleti şamarlayasım geldi.
-
Tnrsk bunu yazdı
mükkemmelmiş amk iphone samsungun son çıkardığı ürünlere bakarken bile bu kadar heyecanlanmadım
Aynen... Güle güle kullan hacı...
-
Citizen bunu yazdıGn_Star bunu yazdı
ve hala böylesine çalışıyor.. cok sanslıymıssın be hocam güle güle kullan :D
Rus malları sağlamdır.Tasarıma pek önem vermezler bunun yerine mekaniğe ve aletin yaptığı işlevi tam yapmasına önem verirler.