Köy Okulumuza Bir Işıkta Siz Olun
-
rkadaşlar bu linkten beğendikten sonra okullar bölümünden adana Tufanbeyli Ortaköy ilköğretim okuluna destek olursanız sizinde katkılarınızla okulumuza bağış yapılacaktır.
Okulumuz köy okulu olup birçok ihtiyacı bulunmaktadır ne kadar çok kişi beğenirse yapılan bağış o kadar büyük olmaktadır. 1400 kişiye ihtiyacımız vardır eğer bu sayıyı yakaladığımız takdirde okulumuza bir adet fotokopi makinesi bağışlanacaktır. Şu anda sayı 200 bile olmadı ve yarına kadar 1400 kişiyi tamamlamamız gerekmektedir. Öğrencilere sınav yapmak için sınav kağıdı dahi çıkaramıyoruz. En yakın fotokopi makinesi 35 km ilerde.
Sadece 5 dakikanızı alacak bir işlemle sizde bir katkıda bulunabilirsiniz…
Sizden ve çevrenizden destek bekliyoruz
Ortaköy İlköğretim Okulu Müdürü……

BURDAN ÖNCE Uygulamaya git Diyoruz. Ardından izinver diyerek uygulamayı ekliyoruz..

Ardından sende katıl diyoruz ve formu dilediğiniz gibi doldurun…

Dana sonra bu link çıkacak karşınıza bu linke tıklıyoruz…
En son adanayı seçiyoruz illerden ve Ortaköy iöo luna destek ol diyoruz…..
Şimdiden destek olanlara teşekkür ediyorum :):):9
-
resimler olmamış neye bascaz tam anlamadık
edit ben koydum

burdada adanayı seçiyoruz seçiyoruz

destek olduk inşallah hayırlısı ile kazanarısınız.
-
hocam ya yapamadım ben geliba
resimleri ekleyemedim
-
arkadaşlar sadece 1 dakikanızı ayıracaksınız yarın son 1400 kişi gerekli şimdiye kadar 140 kişi oldu:S
-
arkadaşlar destek çıkalım.
-
arkadaşlar koskoca tahribat müridlerisiniz konuyu açtığımdan beri sadece 2 kişi destek olmuş...
inanın çok ihtiyaçları var bu fotokopi makinesine köy halkından para isteyemiyorum durumlarını bildiğim için haftalık fotokopileri ilçeye inip öyle çektiriyorum
-
Yapmıştım zamanında, Ağrı'da bir okula bişeyler göndermişlerdi. Ne derece doğru bilemem.
-
daha 1 kişi destek olmadı
-
Öğretmenim kusura bakma sana ve mesleğine çok büyük saygım ve boynum kıldan incedir öğretmenlerimize karşı ama Logo,dan anladığım kadarı ile Favori kuyumculuk ile bağlantılı bir şey bu neden koskoca http://www.favori.com.tr/ sponsor olarak bir fotokopi makinesi bağışlamıyor anlaya bilmiş değilim ?
-
face den birçok okul bu kampanyadan yararlanıyor önce ihtiyacını yazıyorsun sonrada gerekli destek sayısını tamamlıyorsun okuluna ödülünü alıyorsun 100lerce okul var bu kampanyayı bekleyen... okulumuzun sayısız eksiği var kızlar tuvaletimiz bile yok ama bu kampanyada inşaat olmadığı iniç fotokopi makinesini seçtim çünkü ilçeye gidiyorum fotokopi için 35 km ilerde ben kendi imkanlarımla birşeyler yapıyorum sizden istediğim para pul değil arkadaşlar sadece 2 dk o çocuklar için....
-
Jubei bunu yazdı:
-----------------------------
Öğretmenim kusura bakma sana ve mesleğine çok büyük saygım ve boynum kıldan incedir öğretmenlerimize karşı ama Logo,dan anladığım kadarı ile Favori kuyumculuk ile bağlantılı bir şey bu neden koskoca http://www.favori.com.tr/ sponsor olarak bir fotokopi makinesi bağışlamıyor anlaya bilmiş değilim ?
-----------------------------çünkü kayıt olurken favorinin kendi sayfasını da beğeniyoruz. hem reklam hem hayır yani
1355 kaldı...