Köy Ve İnternet
-
selam müritler... yaz geldi geçiyor derken 1-2 hafta içinde tatile memleketime gidiyorum...
konuya gelcek olursak köye laptop götürmeyi düşünüyorum duyduguma göre bizim köydeki okuldada internet varmış..yani köyde laptopla internete girme yolları ve alternatifleri nelerdir ...şimdiden teşekkürler
-
dumanemre bunu yazdı:
-----------------------------selam müritler... yaz geldi geçiyor derken 1-2 hafta içinde tatile memleketime gidiyorum...
konuya gelcek olursak köye laptop götürmeyi düşünüyorum duyduguma göre bizim köydeki okuldada internet varmış..yani köyde laptopla internete girme yolları ve alternatifleri nelerdir ...şimdiden teşekkürler
-----------------------------
Bu nasıl bi sorudur ? Alır laptobu gidersin izin varsa girersin şeklinde olur ?!?!Aklındaki şey ne onu bi anlatsan ?
Onun dışında normal internet çektiriceksin..muhakkak vardır telefon bağlantısı..
-
okul yakınsa bilimum wireless ile girmeni tawsiye ederim hemde sinyali bozan bişe olmayacaından en kolay ve temiz yol kanımca
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
dumanemre bunu yazdı:
-----------------------------selam müritler... yaz geldi geçiyor derken 1-2 hafta içinde tatile memleketime gidiyorum...
Bu nasıl bi sorudur ? Alır laptobu gidersin izin varsa girersin şeklinde olur ?!?!Aklındaki şey ne onu bi anlatsan ?
Onun dışında normal internet çektiriceksin..muhakkak vardır telefon bağlantısı..
hocam soru tarzı biraz yanlış oldu.. şimdi köyde sadece okulda net varmış.. diğer tanıdıklar çekemiyormuş internet..karasal bağlantımı ne varmış öyle bişi -
yani sadece ttnet okula servis götürmüş anlaşılan
bu durumda okulu bekleyen bekçi / öğretmen v.s iyi ilişkiler kurulup (bilimum sigara v.s) ile vireless yöntemi ile girecen
-
Köye gidiyorsun git dinlen tatil yap, ne internet sevdasıdır bu...
-
EmiRReiS bunu yazdı:
Köye gidiyorsun git dinlen tatil yap, ne internet sevdasıdır bu...
tabiki dinlencem ama hepde dinlenmeyeceğim.. onun icin orda da internete bağlanmam lazım..yani zevkler meselesi diyim -
Türkcell connect kart
-
sirpence bunu yazdı:
Türkcell connect kart
hocam teşekkürler ..araştırdımda bu connect kartlarda türkcell bi yamuk yapar mı? 3gb ve 1gb lik paketleri var...hani fazla da tekin bir operatör değil..köye gitmeden alırım bi tane artık -
dumanemre bunu yazdı:
sirpence bunu yazdı:
Türkcell connect kart
hocam teşekkürler ..araştırdımda bu connect kartlarda türkcell bi yamuk yapar mı? 3gb ve 1gb lik paketleri var...hani fazla da tekin bir operatör değil..köye gitmeden alırım bi tane artık
-----------------------------daha tekini var mı hocam?
-
Turkcell ISP bazında düşünürsen pastadan en çok pay alan şirketlerden biridir...ISP Backbone ve Data kısmıda oldukça kuvvetlidir...Şu ana kadar ben bir sorun duymadım veya karşılaşmadım...Bence gayet makul bir çözüm Turkcell connect kart
Dipnot: Aslında kazık denilen bir olay yok sadece tarife şartlarının tamamen okunmaması ve aldığın hizmetten çok şey beklemekle alakalı şeyler...