folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Köyde Bir Gün..Köyde Yaşam..Köyde Günlük Yaşam...

Köyde Bir Gün..Köyde Yaşam..Köyde Günlük Yaşam...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    35ygt45
    35ygt45's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar bana bir köylünün 1 gün boyunca ne yaptığı lazım..1 gün boyunca köyde neler yapılır? , Köylü neyle uğraşır? bunlar lazım..Herkes 1-2 cümle yazarsa istediğimi elde ederim...Şimdiden teşekkürler :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    Dalga gecmiycenizi bilsem neler anlatirim ya neyse

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    35ygt45
    35ygt45's avatar
    Erkek

Buna gerçekten ihtiyacım var..Dalga geçmeyelim lütfen..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

bizim oralarda (iç anadolu)

kasım ayından mart ayına kadar batak ( ihaleli ) oynanır.

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Malum bölgedeki köylüler; Soğuk geçen kı$ gecelerinde yatak olimpiyatları düzenleyerek vatana millete 45465465465 tane çocuk dünyaya getirmek,yola mayın dö$emek,operasyonlara çıkan askerlere köylerdeki evlerden ate$ açmak,askerin geçeceğini duyarak köye gelen pkklara kıyafetlerini verip pusuya dü$ürmelerini sağlamak,terörist e yardım yataklık evde saklama barındırma,besleme erzak temini vb.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek

Köyde günlük geçmiyorki hayat ama genede yardımcı olayım.Sabah 5-6 kalkılır,kimisi kahvaltı yapar kimisi çorbasını içer.Sonra herkes işine dağılır.Tarlayla,koyunla kuzuyla,inekle uğraşılır,sütleri sağılır filan.İneğin varsa tezeklerini filan dışarı atarsın kurur onlar,gübre olur.Kahve vardır en meydan görülen yerde orada oturur çayını içer laklak eder okeyini,kağıdını oynarsın.Genelde tarla,hayvan,kahve üçgeninde dolanırsın zaten :)

Bölge=Burdur :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zengo
    zengo's avatar
    Erkek
    kardeş bölgeden bölgeye değişir bu işler hangi taraftan lazım sana ben karadenizliyim mesela?...

kimse yeteri kadar meşgul değildir mühim olan önceliklerdir..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    olm bu nası başlıktır böle :D Ali ata bak , bak ali ata , ata bak ali gibi :W

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aloryan
    Aloryan's avatar
    Erkek

ExcaliburTBT bunu yazdı:
    -----------------------------
    Malum bölgedeki köylüler; Soğuk geçen kı$ gecelerinde yatak olimpiyatları düzenleyerek vatana millete 45465465465 tane çocuk dünyaya getirmek,yola mayın dö$emek,operasyonlara çıkan askerlere köylerdeki evlerden ate$ açmak,askerin geçeceğini duyarak köye gelen pkklara kıyafetlerini verip pusuya dü$ürmelerini sağlamak,terörist e yardım yataklık evde saklama barındırma,besleme erzak temini vb.

senin büyüdügün köyde yada babanın köyünda böle oluyor demekki.  suan yurdum köylüleri kış geliyor yakmak için odun depoludur.

Her zaman derim = Bilmemek Ayıp deil Ögrenmemek Ayıp
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Aloryan bunu yazdı:

ExcaliburTBT bunu yazdı:

senin büyüdügün köyde yada babanın köyünda böle oluyor demekki.  suan yurdum köylüleri kış geliyor yakmak için odun depoludur.

2-3 ku$ak köyde büyümedik + bizim memlekette bunların tam tersi olur herdaim meraklanma ;D
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aloryan
    Aloryan's avatar
    Erkek
    ozaman öle yazmanada gerek yoktu belliki arkadaş hiç köy hayatı yaşamamış ve görmemiş bilgi istiyor bütün türkiyeyi böle tanıması yanlış olur.

Her zaman derim = Bilmemek Ayıp deil Ögrenmemek Ayıp
Toplam Hit: 3242 Toplam Mesaj: 17