Köyde Bir Gün..Köyde Yaşam..Köyde Günlük Yaşam...
-
Arkadaşlar bana bir köylünün 1 gün boyunca ne yaptığı lazım..1 gün boyunca köyde neler yapılır? , Köylü neyle uğraşır? bunlar lazım..Herkes 1-2 cümle yazarsa istediğimi elde ederim...Şimdiden teşekkürler :)
-
Dalga gecmiycenizi bilsem neler anlatirim ya neyse
-
Buna gerçekten ihtiyacım var..Dalga geçmeyelim lütfen..
-
bizim oralarda (iç anadolu)
kasım ayından mart ayına kadar batak ( ihaleli ) oynanır.
-
Malum bölgedeki köylüler; Soğuk geçen kı$ gecelerinde yatak olimpiyatları düzenleyerek vatana millete 45465465465 tane çocuk dünyaya getirmek,yola mayın dö$emek,operasyonlara çıkan askerlere köylerdeki evlerden ate$ açmak,askerin geçeceğini duyarak köye gelen pkklara kıyafetlerini verip pusuya dü$ürmelerini sağlamak,terörist e yardım yataklık evde saklama barındırma,besleme erzak temini vb.
-
Köyde günlük geçmiyorki hayat ama genede yardımcı olayım.Sabah 5-6 kalkılır,kimisi kahvaltı yapar kimisi çorbasını içer.Sonra herkes işine dağılır.Tarlayla,koyunla kuzuyla,inekle uğraşılır,sütleri sağılır filan.İneğin varsa tezeklerini filan dışarı atarsın kurur onlar,gübre olur.Kahve vardır en meydan görülen yerde orada oturur çayını içer laklak eder okeyini,kağıdını oynarsın.Genelde tarla,hayvan,kahve üçgeninde dolanırsın zaten :)
Bölge=Burdur :)
-
kardeş bölgeden bölgeye değişir bu işler hangi taraftan lazım sana ben karadenizliyim mesela?...
-
olm bu nası başlıktır böle :D Ali ata bak , bak ali ata , ata bak ali gibi :W
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------
Malum bölgedeki köylüler; Soğuk geçen kı$ gecelerinde yatak olimpiyatları düzenleyerek vatana millete 45465465465 tane çocuk dünyaya getirmek,yola mayın dö$emek,operasyonlara çıkan askerlere köylerdeki evlerden ate$ açmak,askerin geçeceğini duyarak köye gelen pkklara kıyafetlerini verip pusuya dü$ürmelerini sağlamak,terörist e yardım yataklık evde saklama barındırma,besleme erzak temini vb.
-----------------------------senin büyüdügün köyde yada babanın köyünda böle oluyor demekki. suan yurdum köylüleri kış geliyor yakmak için odun depoludur.
-
Aloryan bunu yazdı:
-----------------------------ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------senin büyüdügün köyde yada babanın köyünda böle oluyor demekki. suan yurdum köylüleri kış geliyor yakmak için odun depoludur.
2-3 ku$ak köyde büyümedik + bizim memlekette bunların tam tersi olur herdaim meraklanma ;D -
ozaman öle yazmanada gerek yoktu belliki arkadaş hiç köy hayatı yaşamamış ve görmemiş bilgi istiyor bütün türkiyeyi böle tanıması yanlış olur.