Koyunla Aynı Arabada Seyahat Etmek - Komedi İzleyin :)
-
http://www.youtube.com/watch?v=URVpHK4z7MU
Ahahahahahah öldüm gülmekten ya :)))))"Lan Ato bu ne oğlum" :D
-
Yanlış hatırlamıyorsm 6. ya da 7. sınıftayken Kartal model araç ile amcama iki tane kuzu almaya gitmiştik Allah'ın siktir ettiği dağa. Hayvanlar zaten çok tatlı olduklarından ben de bagajda onların yanında geleyim dedim tabi hayvanları sevmekten yaptıklarını fark edememiştim. Arabadan indiğimde üstüm komple işek olmuştu. :D Olsun, yine severim bu hayvanları, gariban olurlar. :D
-
Ahırda davar varken kokusunu hiç hissetmezdim. Şimdi iki tane yeni toklu var abi nasıl bir kokudur ya. Vallaha hiç çekilmiyor. bir de beraber gidince tahmin bile edemiyorum.
-
konuyu baltalamak gibi olmasında. bana hiç komik gelmed. : )
-
can498 bunu yazdı
konuyu baltalamak gibi olmasında. bana hiç komik gelmed. : )
Koyun değil ondan olabilir mi ? Banada gelmedi sırf koyun diye girdim koç çıktığı için :D Birde adamın üstü ne lan öyle pembiş pembiş :D
-
mizah anlayışımız ters sanırım
edit : konu vukuat mıdır ?
csr288 tarafından 21/Eki/13 13:17 tarihinde düzenlenmiştir -
dur beneeöööm oglim duiiir :D
-
Station vagon aracın bagaj kısmına büyük kalın muşamba yayılır koltuktan yere ve camdan cama bantlanır, koç 3 bacağından bağlanır yan yatırılır, ben öyle yapıyorum. Ayakta koç mu taşınırmış amk :)
-
süper :D
-
RETRET bunu yazdı
Station vagon aracın bagaj kısmına büyük kalın muşamba yayılır koltuktan yere ve camdan cama bantlanır, koç 3 bacağından bağlanır yan yatırılır, ben öyle yapıyorum. Ayakta koç mu taşınırmış amk :)
Ben senin katil olabilme ihtimalini sevdim.
-
Baya oldu bu çıkalı yeni düşmüş buraya. enteresan