Kozmetik Marka Tercihi
-
Baylar-bayanlar bu kozmetik markaların hangisi daha iyidir? Hangisini alırsam daha iyi olur? Kimse tatmin edici bir cevap vermiyor?
-
Hangi ürün veya ürünlerden bahsediyorsun ?
-
-
dostum hangi kozmetik ürünlerden bahsediyorsun kafa güzel herhalde :D
-
Mesela deodorantlarda, el kremlerinde, saç spreylerinde...
-
Hacı Şakir Türkiye
Loreal Paris
Dove
-
hatay zentin yagı sabunu tek gecerim ciddiyim ,el kremi ise arko varya kucuk var yesıl tup olanlar , sampuan ise dove ama sımdılerde clear kullanyom farklılık olsun diye cok uzun yıllar dove kullandım parfum ise hugo boss derim ben sonra sac spreyi felan bnce gereksız
-
el kremi olarak atrix i öneririm.kullandıklarımın arasında(nivea,dove,vs) en iyisiydi.
-
deodorant axe derim, el kremi abim nötricina kullanırdı bu norveç balıkçı dalgasından 2-3-4 kere kullanmışlığım vardı gayet güzeldi yani. 3 numara saçım var 4-5 yıldır o konuda yardımcı olamıycam :D
-
Bu konuda benim de öneriye ihriyacım var. Mesela terlemeyi engelleyen roll-on gibi? Öğrenci bütçesini aşmıyacak parfümler? ( Bu avonun ım perfect gibi mesela)
-
bannedolacaz bunu yazdı:
-----------------------------
Bu konuda benim de öneriye ihriyacım var. Mesela terlemeyi engelleyen roll-on gibi? Öğrenci bütçesini aşmıyacak parfümler? ( Bu avonun ım perfect gibi mesela)
-----------------------------hocam terlemeyi önleyenler zararlı oluyor benim bildiğim.