folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kpss De Torpil Dönüyormu?

Kpss De Torpil Dönüyormu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Merhaba Arkadaşlar öss yide kazansanız devlet memuru olmak için kpss ye girmek zorundasınız

2007/1 tercihlerinde birşey oldu sonuçlar açıklandı ve geri çekildi sonra hata olduğu söylenildi

bu 2007/2 - 2007/3 tercihlerindede açıklandı hata oldu dediler geri çektiler

şuan 2007/5 tercihleri yaptık şöyle bir olay var;

tanıdığım 80ve 90 alan Kişiler açıkda ama ilk tercihde 43 le kamuya giren adam biliyorum sizcede garip değilmi?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

alper memurluk sınavları açıklandı mı ? 5.tercih sonucu ne zaman açıklanacak ?

edit: ilk girdiğimde arkamdaki adamla sohbet ediyordum.servisçi para babası.bi tanıdık bulup yerleştirecem kendimi diyordu: yeterki sınava giriyim alcaklar beni gümrüğe filan. kpss torpilin alasıııııı paran varsa yırttın sınavı geçen senelerde arkadaşım 87 almıştı. giremedi ? paralılar girdi :(

arkadaşım 80 aldı bu seferkinden :( üzülüyor almıycaklar beni diye. öss den de 2 yıllık tutturmuş 240 filan.polisliğede başvurcak olmassa.. 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek

neresi garip şu güzel Türkiyemin :P amk sınavlarda yapmayın bari ya

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

mayrip bunu yazdı:
    -----------------------------
    alper memurluk sınavları açıklandı mı ? 5.tercih sonucu ne zaman açıklanacak ?
    -----------------------------

lan ben kanka ile 65 aldık sınır çizdik türkiyeyi umudumuz yok kız 55 le gireceğine umudu var daha 80 le benim baldız bekliyo :D üni mezunu 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    torpil var arkadaşlar; ben gözlerimle gördüm. ankaradan tanıdık milletvekili, müfettiş falan varsa tercih listenizin çıktısını yolluyorsunuz. o da hallediyor. bu şekilde oluyor.

///______________
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

torpilin kralı dönüyor.

kpss ye girmeden memurluğa girenler var.

soran olursa 90 aldım de diyorlar : )

tabii kimse sormuyor 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kinyas
    kinyas's avatar
    Erkek
    kpss de var bende rastladım abi hatta yakın bı abimiz di bize soyledıde :D  bide anadolu lısesıne girislerde bile torpil var amk bizim okul 425 puandan aşşagı kımseyı almıyor 350  lık bir arkadas var :) babası askeriyede  rutbeli bişey işte . diyorumkı lan nasıl mgeldin burası 425 ten assagı almadı felan ya buradakıler tercıh yapmayı bılmıyor kafasını kullanmıyor felan sacmaladı salak:Dhepimiz anladık zaten pek siklemedik
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ben böyle düzenin içine

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    kpss torpilin yasal halidir.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek

devlet içindeki kadrolaşmayı her devlet dairesinde görebilirsin ( özelliklede kültür bakanlıgında ) torpilin en alası döner devlet işlerinde

zaten nerde vişne çürüğü pantolon ve yeşil gömlekle takılan tayyip erdoğan bıyıklı kalite insanlar görürsen bilki torpille gelmiştir

bassinyourface
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    war abı fazla fazla war,bizim eski ewde komşunun 2 çocugu girdi ikiside girmeden önce sadece izmiri istioruz inş izmir gelir falan diolardi,ikisine birden izmir geldi,puanlar da göt gibiydi hatırladıgım kadarıyla

çocuktum,büyüdüm
Toplam Hit: 3919 Toplam Mesaj: 26