KPSS Genel Kültür Genel Yetenek Görüntülü DVD Seti
-
sunyy2003 bunu yazdı:
-----------------------------
myblackworldweb bunu yazdı:
sunyy2003 bunu yazdı:
ya bunları böyle alıp tek link olarak veren arkadaş kimdi yaaa kendi sitesinden veriyordu nerde o arkadaş ühüüüüüüüüüüüüüüüü
off biri pm atsın o arkadaşa kimdi yaaa :(:(
-----------------------------hocam tek link yaparız yapmasına da bu 56 dvd işi biraz bozuyor :)
hdd ve trafik yeter sorun olmaz fakat zaman ve uğraşma meselesi bu :D
heyeti.com uploader lerin bu gibi tek link isteğini ücretsiz yapacağını sanmıyorum. 8 TB hdd upload ile doldu ve hiçbir karşılık istenmedi. Bu gibi büyük dosyaları ücretle yapmak isterler...
-----------------------------ewet 56 dvd de bayağı miktarda çok :S indirmekde istiyorum ama rapid pre lazım indirdik diyelim benim hdd yetmez herhalde :) bilmiyorum
Paraya kıyıp 55-60 tane dvd ve yanı sıra bir de rapid pre almaktan başka çözüm şu an için yok gibi.İndirir indirir dvdye atarsın.Set için teşekkürler -
cyb3rt1m3 bunu yazdı:
sunyy2003 bunu yazdı:
sunyy2003 bunu yazdı:
ya bunları böyle alıp tek link olarak veren arkadaş kimdi yaaa kendi sitesinden veriyordu nerde o arkadaş ühüüüüüüüüüüüüüüüü
off biri pm atsın o arkadaşa kimdi yaaa :(:(
-----------------------------hocam tek link yaparız yapmasına da bu 56 dvd işi biraz bozuyor :)
hdd ve trafik yeter sorun olmaz fakat zaman ve uğraşma meselesi bu :D
heyeti.com uploader lerin bu gibi tek link isteğini ücretsiz yapacağını sanmıyorum. 8 TB hdd upload ile doldu ve hiçbir karşılık istenmedi. Bu gibi büyük dosyaları ücretle yapmak isterler...
-----------------------------ewet 56 dvd de bayağı miktarda çok :S indirmekde istiyorum ama rapid pre lazım indirdik diyelim benim hdd yetmez herhalde :) bilmiyorum
Paraya kıyıp 55-60 tane dvd ve yanı sıra bir de rapid pre almaktan başka çözüm şu an için yok gibi.İndirir indirir dvdye atarsın.Set için teşekkürler
-----------------------------öyle gibi :S
-
arkadaşlar admin@heyeti.com a mail gönderilmiş. 56 DVD fakat riplendiği için boyutları küçükmüş.
hadi gözünüz aydın :D
http://www.tahribat.com/Forum-Kpss-Genel-Kultur-Genel-Yetenek-Goruntulu-Dvd-Seti-Direk-Link-105860/
-
arkadaşlar admin@heyeti.com a mail gönderilmiş. 56 DVD fakat riplendiği için boyutları küçükmüş.
17-18 gb dosya her ders tek link yapılıyor şu anda...
hadi gözünüz aydın :D
-----------------------------çok çok çok sağolun öyle işime yarayacakki ohh be
-
Premium şart. Tek tek indirmeye kalksam sınava kadar inmez herhalde :|
-
Teşekkürler paylaşımın için hocam.
-
hocam :) o sadece tek kullanımlık bir link. yani bir kişi o linki indirirse diğeri indiremez..
al sana coğrafyanın tek linkini vereyim indir...
edit: --
-
eyw. hocam bilgilendirme için sağol:) coğrafyanın yarısını indirdik artık ordan bitirelim. vatandaşlıgı indiriyorum sitenden cok sağolasın.:)
-
Müridler Matematik videolarında problem var. Basit Eşitsizlikler ve Mutlak Değer isimli 2 videoda Tarihle ilgili sorular çözülüyor. Sanırım yanlış upload edilmiş. Bilginize...