folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kpss Gerekli Belgeler?

Kpss Gerekli Belgeler?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atorgani
    Atorgani's avatar
    Erkek

Arkadaşlar suan uskudar ÖSYM kuyrugundayim on lisans mezunuyum fakat osym ye göre lise cikisliyim bunu düzeltmek ve başvuru için geldim yanımda herhangi bir belge yok sistemlerinde on lisans mezunu görünür muyum yani boşa mi bekliyorum yoksa hallolur mu?

neyi neden yaptığını bilmiyor, sonra da ölüp gidiyorsun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Atorgani bunu yazdı

Arkadaşlar suan uskudar ÖSYM kuyrugundayim on lisans mezunuyum fakat osym ye göre lise cikisliyim bunu düzeltmek ve başvuru için geldim yanımda herhangi bir belge yok sistemlerinde on lisans mezunu görünür muyum yani boşa mi bekliyorum yoksa hallolur mu?

transcript ve diploma lazım. Yoksa düzelttiremezsin.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

** Eğitim bilgisi: Daha önce yapılan ÖSYM sınavlarına başvuru yapmış adayların eğitim bilgileri ÖSYM sisteminde bulunmaktadır. Eğitim bilgileri alanında yapılacak tüm bilgi girişleri resmi belgeye dayalı olduğundan eğitim bilgilerinde eksiklik/değişiklik olan adayların, eğitim bilgilerini gösterir resmi belgelerinin onaylı bir örneğini yanlarında bulundurmaları ve belgelerinin onaylı bir örneğini başvuru merkezi görevlisine teslim etmeleri gerekmektedir. Bu belgeler, teslim alındığı tarihten itibaren en az 1 takvim yılı başvuru merkezlerinde saklanacak, ÖSYM tarafından talep edildiğinde başvuru merkezlerince ÖSYM’ye gönderilecektir. Bunun dışında başvuru merkezlerine herhangi bir belge (sağlık raporu vb.) teslim edilmeyecektir. 

ÖSYM Aday İşlemleri Sistemine (ais) ilk kez kayıt olacak adaylar ile ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminde (ais) kayıtlı olan adaylardan eğitim bilgilerinde eksiklik/değişiklik olanların diploma veya öğrenim durumunu gösterir resmî belgelerinin onaylı bir örneği (Başvuruda, adayın eğitim bilgilerini gösterir belgesi başvuru merkezi görevlisi tarafından kontrol edilerek adayın başvurusu alınacaktır. Bu belgesi yanında bulunmayan adayların başvuruları kesinlikle kabul edilmeyecektir. Eğitim bilgileri alanında yapılacak değişikliklerde onaylı belge başvuru merkezlerinde teslim alınacağından adaylar bu belgelerinin onaylı örneğini yanlarında bulundurmalıdır. Belgenin aslı ve onaysız bir fotokopisinin adayın yanında olduğu durumlarda başvuru merkezi görevlisi belgenin aslını inceleyerek fotokopi belgeyi onaylayabilecektir. Onaylı örnek belge başvuru merkezi görevlisi tarafından teslim alınacaktır. Belgelerin asılları başvuru merkezlerine teslim edilmemelidir.) 

kısacası  lisans  mezunu olsan bile hala ösym sisteminde liselisin  bu yüzden eğitim bilgilerini degiştirmen gerek  buda demek oluyor ki lisans mezunu oldugunu kanıtlayan diploma gerekiyor.bendede aynı durum  eğitim durumum lise olarak gözüküyor.

bende yarın yapıcam başvurumu inş  .

Nev-i Şahsına Münhasır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

diplomanın aslı(ya da noter onaylı örneği) ile beraber diplomanın fotokoposi  götürmen yeterli. Unutma aslını görmek istiyorlar ve fotokopisini alıyorlar 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

arkadasar yardımcı olmaya çalısıyorlardır fakat artık çok fazla bir espirisi kalmadı gibi..

http://www.tahribat.com/forum/taseron-iscilere-kadro-verildi-217178

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Hocam 95-100 yapabileceksen başvur. Yoksa hiç uğraşma. Hazır taşeronlara el atmışken fırsatın -dayın, amcan vs.- varsa kullan geç. 

Bir iki yıl sonra 90-95 ile bile açıkta kalanlar olunca ömrünü memur olmaya adayanların neler yapacağını, neyi destekleyeceğini merak ediyorum.

Austen tarafından 22/Mar/16 15:31 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    bugün son günüymüş. sınava girmek için oturum ücreti yatırma dışında ne yapmak gerekiyor.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ryans
    Ryans's avatar
    Erkek
    HarmOniYa bunu yazdı
    bugün son günüymüş. sınava girmek için oturum ücreti yatırma dışında ne yapmak gerekiyor.

ösym sitesinden bilgilerini güncelle hacım.

Edit: fotonu kontrol et özellikle. geçerlilik süresine bak. 

Sınav yerini belirle.

Ryans tarafından 31/Mar/16 13:26 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek
    Liseden bilgileri güncelleyip, Haraçı bankaya 5 kadar yatırıp, günün saat 23.59 kadar osym`den işlemleri yapıyoruz, o zaman. tskler. ^^)/

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnt
    cnt's avatar
    Erkek

diploma aslı ve fotokobisini göstereceksin o zaman eğitim bilgilerin güncelleniyor ama önlisans başvurularına daha var başvurular başladığında kayıt yaptıracağın yerdede düzeltiyolar ben lisans başvurusunu öyle yaptım

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek

hopluyor :D, bizim hoca,  sadece genel kültür, genel yetenek.

1. Ödenmesi Gereken Ücret : 55,00 TL (Ödeme Yapmak İçin Son Tarih : 01 Nisan 2016)

ve parayı bankaya yatırmaya gidiyoruz. ^^)/

RitmFarbRacourci tarafından 31/Mar/16 16:04 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 1215 Toplam Mesaj: 11
kpss