KPSS İçin Dersane
-
Arkadaşlar kpss için ankarada dersane önerisi arıyorum.
Yargı Karacan İhtiyaç Pegem
Yukarıda bahsettiğim dersanelerden birine gitmiş gerçekten faydasını görmüş önereceklerin
tavsiyelerini bekliyorum önlisans düzeyinde giricem sınava
-
İsimden cok egitimi verenler onemli hocam. Bulundugun bolgedeki ogrencilerle konus. Hatta dershaneye giderek deneme amacli dersi dinlemeyi talep et.
Yargi ve ihtiyac bildigin bayilik mantigiyla calisiyor, ver parayi ac dershaneyi. Digerlerinden emin degilim ama muhtemelen onlarda oyledir.
Esas isi dershane olanlara bakmani tavsiye ederim. İstanbul'da olsan Bakirkoy Murat egitimi tavsiye ederdim.
Murat egitimin merkezleri Ankara'da. Orasi da iyi olabilir, bir kontrol et hocam. Yalniz cift senelerde ogrenci sayisi biraz fazla olabiliyor... -
arkadaşlar kpss için kaynak önerebilir misiniz??
hangi yayınlar daha iyidir acaba??
-
Hocam önce git dershane ile bi görüş misal ihtiyaç yayınları kaç saat ders veriyorsunuz sınav oluyormu her hafta hocaları bu iş konusunda tecrübeli mi v.s falan onları sor. Birde geçen yıl Ankara'daki ihtiyaç yayınlarına KPSS'de kaç kişi müracaat etmiş kaç kişi yerleşmiş puanları nedir falan onları da sor , birde arkdaşın dediği gibi geçen yıldan gelen ögrencileri falan bul onlara sor ondan daha iyi bi bilgi verirler sana umarım. Ben FEM yazıldım bulundugum yerde ihtiyaç yayınlar uzaktı biraz git gel masrafı olur diye yazılmadım.
Edit : Birde hocam dershanede önemli ama iş bizde bitiyor yine kursda dersi dinle eve gel çalışmamazlık yaparsak hiç katkısı olmaz.
JuMaN tarafından 30/Eyl/13 11:24 tarihinde düzenlenmiştir -
2012de murata gittim fakat begenmedim kalıp hep aynı etüdlerdeki sorular bile aynı pazarın etüdü ile pazartesinin etüdündeki sorular aynı sabit düz mantık gidiyor
Karacanı sordum 280 saat sınırsız uzem
ihtiyac 260 saat 310 uzem
pegeme gittim kafam attı a.cıklar ogrenciyle hic ilgilenmiyo
yargıda cok uymadı cunku kayıtları kapatmıs subatta baslıcakmıs grupları
-
Valla karar senin hocam hangisi iyise ona gideceksin tabi FEM falan sordun mu peki
-
falcon bunu yazdı
2012de murata gittim fakat begenmedim kalıp hep aynı etüdlerdeki sorular bile aynı pazarın etüdü ile pazartesinin etüdündeki sorular aynı sabit düz mantık gidiyor
Karacanı sordum 280 saat sınırsız uzem
ihtiyac 260 saat 310 uzem
pegeme gittim kafam attı a.cıklar ogrenciyle hic ilgilenmiyo
yargıda cok uymadı cunku kayıtları kapatmıs subatta baslıcakmıs grupları
Dediğim gibi dershane isminden çok o dersi kimin verdiği önemli. O yüzden direk yer tavsiyesi yaptım, çünkü hocalarını tanıyorum.
Neyse sizin orada Murat'ta sıkıntı yaşadıysan gitme hocam.
Diğerleri için de öğrenci tavsiyeleri sana yol gösterir. Karacana'ı bilmem de ihtiyacın uzaktan eğitimi iyi diye biliyorum. -
Geçen sene yargıdaydım kesinlikle önermiyorum. İhtiyaç akademi kesinlikle.
Yargının kaynakları çok kapalı bu 1.
Yargının öğretmen kalitesi yok bu 2.
Yargının kaynaklarına bakarsın hiç birşey anlamazsın. Örn: Konuyu anlatır ama konu haricinde her soruyu sorar denemelerinde olsun kitaplarında olsun. )3
Yargının kitaplarının çoğunda çözümlü soru yok. 4
Daha sayabilirim. Bunun haricinde sana önerim .
İhtiyaç akademiye git 7 iklim ve tasarı yayınlarının kitaplarını al ek olarak. -
Sezpanhe bunu yazdı
Geçen sene yargıdaydım kesinlikle önermiyorum. İhtiyaç akademi kesinlikle.
Yargının kaynakları çok kapalı bu 1.
Yargının öğretmen kalitesi yok bu 2.
Yargının kaynaklarına bakarsın hiç birşey anlamazsın. Örn: Konuyu anlatır ama konu haricinde her soruyu sorar denemelerinde olsun kitaplarında olsun. )3
Yargının kitaplarının çoğunda çözümlü soru yok. 4
Daha sayabilirim. Bunun haricinde sana önerim .
İhtiyaç akademiye git 7 iklim ve tasarı yayınlarının kitaplarını al ek olarak.Değerlendirmeye alıcam hocam dediklerini
-
Son kez up
-
Aklima geldikce yaziyorum :)
Hangi alandan girecegini bilmiyorum ama yargi nin Egitim Bilimleri iyi GKGY kotu. Yani ogretmenlik icinse yarginin egitim bilimlerini alabilirsin, bu bittikten sonra da yedi iklim e gecersin.
İhtiyacin Genel Kultur Genel Yetenek iyidir. Memurluk icinse ihtiyaci alabilirsin.