folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder KPSS İle İlgi Soru İçbieşy Bilmiyorum

KPSS İle İlgi Soru İçbieşy Bilmiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ByTechno bunu yazdı:
    -----------------------------

güzel kardeşim anlıyorum seni hayatının 20 saati nette geçiyor olması seni gergin ve artist kılıyor.. tamm cvp verdin iyi hoş güzel, sadece alıntıdaki gibi cvp versen bende adam gibi cvp verecektim sana.. sorumu detaylaştıracaktım.. ama şunu yazman:

üni 3. sınıf böyle yazarsa vıy halimize a.q

bu ne aq? ünv. okuyan bir insanla ne alaksı var sorduğum sorunun? KPSS nedir desem tamm kalk küfret ana varat söv.. birde ben söverim kendime.. ama sorduğum şey belki açık olmadı ama en son! KPSS yerleştirmelerinde ziraatla ilgili nerelere kaç kişi alındı ve kaç puanla alındı

bu sorunun neresi saçma? göünü sevim bana saçma olduğu yeri söyle.. biliyoruz elbette sabit puan yok tabiki.. aq kimse tercih yapmasa 60 lada girersin bir yere çok tercih olursa başarı yüksek olursa 95 lede girersin aynı yere.. veya bu sene 100 kişi aldığı yere önümüzdeki sene 10 kişi alabilir çok doğal olarak.. ama sorumda ne soruyorum bak bi? bak.. en son? yani aqun ziraatini okuyoz zaten bi bok olcak değilizde belki bi azim şevk olur şu önceki rakamları duymak açısından sorduk..

20 yaşında üniversite 3.sınıfında nasıl okunuyor. : Okumuyorum aslıdna bu sene 3 oldum, ADÜ GÜNEY KAMPÜS tanıyan bilen okuyan varsa buyursun gelsin ispat.. ha zaten HACETTEPE TIP okuyorumda demedim ki :) uydursam uydurduğum şeye bak allah aşkına ziraat :)

-----------------------------

memurlar.net bak ösym ye bak memurlar netde en yüksek en düşük puanlar diye bişi olmaz lazım

tbtde öyle bu konuyla ildili çok bilen bulamazsın gördüğüm kadarıyla çoğu orta öğretim üni mezunları felan var kpss yi ciddi hazırlanan yok 

5. kpss me girmiş biri olarak yine ben cvp verecem sana yani:)

Not: Devlet bir kaç seneye kadar Baya bi Kodrolu ziraat mühendisi alacak diye söylenti var herkes onu bekliyo. sen mezun olunca çıkarsa mutlaka duyarsın

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

2009da tarım ve köy işleri bakanlığına eleman alımıyla ilgili en düşük ve en yüksek puanlar

http://www.osym.gov.tr/dosyagoster.aspx?DIL=1&BELGEANAH=33168&DOSYAISIM=MAX_MIN92.pdf

kpss3 puan türüyle tercih yapabilirsin. en az 75-80 civarı puan alman gerekiyor gibi duruyor. tabiki açılan kontenjanın sayısına göre bu yükselebilir veya düşebilir. kpss3 puan türüyle aldığına göre genel yetenek(türkçe,matematik),genel kültür (tarih,coğrafya,anayasa) çalışman gerekecek. Ben kpss10 puan türü için girmiştim hem genel yetenek-genel kültür sınavına hem de eğitim bilimlerine girmiştim. genel yetenek genel kültürden yaptığım netlere göre hesaplanan kpss3 puanım 87 idi. ÖSS hazırlıkta eşit ağırlıkçı olduğumdan 1aylık çalışmayla bu kadar yapabilmiştim. sen de 2-3 ay çalışıver. Yani 3. sınıfta yusuf yusuf olmanın alemi yoktur. Rahat ol. Zamanı gelince abanırsın olur biter ;)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

Burda da tarım ve köy işleri bakanlığının sınavla alacağı elemanlarla ilgili kılavuz var.

http://www.osym.gov.tr/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFFD4AF1EF75F7A79681C84F6AF25503811

şu iki mesajda yazdığım şeyi ösymye girip 30 saniye inceldikten sonra yazıyorum. (osym.gov.tr - 2009 kpss - KPSS-2009/2: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
Toplam Hit: 1897 Toplam Mesaj: 14