Kpss Kadroları Açıklandı
-
76 önlisansım var muhasebe mezunuyum bi' halt olacağı yok ama yaparım ya yine de tercih. Şans bu ya DGS'yi kazandık, lisansa geçtik kesin kadro çıkar, lazımken çıkmaz şimdi çıkar.
-
erkek ebe olabiliyormu ben başvuruyum aq.
-
Gene bilgisayar mühendisi 0 amk. Sonra devletin orası hacklendi. Sistemi çöktü bok oldu, o oldu şu oldu. 10 kişi alınması gereken yere 1 kişi alıyorlar. 1 kişi alınması gereken yere 10 kişi alıyorlar. Sikerler amk bu düzeni. Japonca öğrenip japonyaya felan yerleşmek istiyorum.
DrKill tarafından 12/Kas/13 00:09 tarihinde düzenlenmiştir -
DrKill bunu yazdı
Gene bilgisayar mühendisi 0 amk. Sonra devletin orası hacklendi. Sistemi çöktü bok oldu, o oldu şu oldu. 10 kişi alınması gereken yere 1 kişi alıyorlar. 1 kişi alınması gereken yere 10 kişi alıyorlar. Sikerler amk bu düzeni. Japonca öğrenip japonyaya felan yerleşmek istiyorum.
kpss ile atanan muhendis mi engelleyecek hacki :)
hocam bence bir bilgisayar muhendisi ozelde is yapmali kamuda kendini koreltirsin
-
DrKill bunu yazdı
57 MÜHENDİS TH 669 şunun içindedir belki hocam ?
-
23 Fizikçi TH 1
-
mataramasuko bunu yazdıDrKill bunu yazdı
kpss ile atanan muhendis mi engelleyecek hacki :)
hocam bence bir bilgisayar muhendisi ozelde is yapmali kamuda kendini koreltirsin
Eğitimleri verilirse gerekli önlemleri alabilir. Yeter ki yeterince adam alınsın ve gerekli eğitimleri sağlansın.