Kpss Kadroları Açıklandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

76 önlisansım var muhasebe mezunuyum bi' halt olacağı yok ama yaparım ya yine de tercih. Şans bu ya DGS'yi kazandık, lisansa geçtik kesin kadro çıkar, lazımken çıkmaz şimdi çıkar.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

erkek ebe olabiliyormu ben başvuruyum aq.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Gene bilgisayar mühendisi 0 amk. Sonra devletin orası hacklendi. Sistemi çöktü bok oldu, o oldu şu oldu. 10 kişi alınması gereken yere 1 kişi alıyorlar. 1 kişi alınması gereken yere 10 kişi alıyorlar. Sikerler amk bu düzeni. Japonca öğrenip japonyaya felan yerleşmek istiyorum.

DrKill tarafından 12/Kas/13 00:09 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

Gene bilgisayar mühendisi 0 amk. Sonra devletin orası hacklendi. Sistemi çöktü bok oldu, o oldu şu oldu. 10 kişi alınması gereken yere 1 kişi alıyorlar. 1 kişi alınması gereken yere 10 kişi alıyorlar. Sikerler amk bu düzeni. Japonca öğrenip japonyaya felan yerleşmek istiyorum.

kpss ile atanan muhendis mi engelleyecek hacki :)

hocam bence bir bilgisayar muhendisi ozelde is yapmali kamuda kendini koreltirsin

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

57 MÜHENDİS TH 669

şunun içindedir belki hocam ?

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

23    Fizikçi    TH    1

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı

kpss ile atanan muhendis mi engelleyecek hacki :)

hocam bence bir bilgisayar muhendisi ozelde is yapmali kamuda kendini koreltirsin

Eğitimleri verilirse gerekli önlemleri alabilir. Yeter ki yeterince adam alınsın ve gerekli eğitimleri sağlansın.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
Toplam Hit: 2734 Toplam Mesaj: 18