Kpss Nerlere Tercih Yapıcaz ?
-
oha amk aisde yazana bak :D
Isteginiz Siraya Alinmistir Lutfen Bekleyiniz...
-
antivirus bunu yazdı
oha amk aisde yazana bak :D
Isteginiz Siraya Alinmistir Lutfen Bekleyiniz...
Sira numarasida verirler yakinda :)
-
lan ben tercih yapmıcam 72 point aldım, mal mal yerler var anasını satayım yapmasak bi sorun olmuyor heralde değil mi ? :D
-
ExcaliburTBT bunu yazdı
lan ben tercih yapmıcam 72 point aldım, mal mal yerler var anasını satayım yapmasak bi sorun olmuyor heralde değil mi ? :D
sorun olmaz hacım..
tercih yapmayanlar için http://www.memurlar.net/kpss_2012_2.aspx
tercih robotudur. bölüm ve öğrenim durumu bilginize göre nereyi yazabileceğinizi gösterir.
-
zar zor tercih yapabildim oda 2 tane zaten 2 tane teknisyen olarak
metal işleri mezunuyum hayirli olsun herkeze :)
-
bir itirafta bulunayımmı maraştayım kaldığım cemaatin büyük bölgecisi btmler aracılığyla eğer meslek hayatındada bizlerle beraber olacaksan sana yardım edelim diye ahlaksız bir teklifte bulundu
edit: kpss önlisans 70 alma şartı vardı onlarda
blackglove tarafından 28/Kas/12 18:14 tarihinde düzenlenmiştir -
blackglove bunu yazdı
bir itirafta bulunayımmı maraştayım kaldığım cemaatin büyük bölgecisi btmler aracılığyla eğer meslek hayatındada bizlerle beraber olacaksan sana yardım edelim diye ahlaksız bir teklifte bulundu
yapma ya :)
-
KaRaKuLe bunu yazdıblackglove bunu yazdı
valllaa billada kameraya alıp paylaşmayı düşünüyorum ama işte hayatımızı yakarlar
-
blackglove bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdıblackglove bunu yazdı
valllaa billada kameraya alıp paylaşmayı düşünüyorum ama işte hayatımızı yakarlar
çekseydin keşke ya korkma bu kadar onlardan
-
Şu sıra işinden kurtulan var mı? Ne sırası bu ya...