Kpss Önlisans Son Durumu Nedir?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Aralık/2009
    Erkek

    ÖSYM tarafından bu pazar günü yapılması kararlaştırılan ancak daha sonra ertelenen ortaöğretim ve ön lisans mezunlarının gireceği Kamu Personeli Seçme Sınavı 28 Kasım'da gerçekleştirilecek.


    msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2008
    Erkek

    KPSS'de kopya iddiaları sonrası iptal edilen Lisans Eğitim Bilimleri oturumunun yapılacağı tarih belirlendi. Kopya ile ilgili soruşturmalar derinleştirilmişti.

    Yürütülen soruşturmalar sonrası TUS'ta ve ALES'te de kopya çekildiği veya çekilme ihtimali üzerine bu sınavlar ertelenmişti. Ertelenen sınavların yapılacağı tarihler ÖSYM tarafından belirlendi.

    ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre iptal edilen Lisans Eğitim Bilimleri sınavı 31 Ekim 2010, ertelenen Tıpta Uzmanlık sınavı 5 Aralık 2010'da, ALES ise 19 Aralık 2010'da, KPSS Ortaöğretim-Önlisans sınavı 28 Kasım 2010'da yapılacak.

    ÖSYM'de yaşanan soruşturmalar ve incelemeler sonrası Prof. Dr. Ünal Yarımağan ÖSYM Başkanlığı'ndan istifa etmişti.

    Haber7-AA

     

    kaynak : http://www.haber7.com/haber/20100924/KPSS-TUS-ve-ALESin-yapilacagi-tarih.php


    Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
Toplam Hit: 2069 Toplam Mesaj: 13