KPSS Sonuçları Açıklandı
-
HeadBanger bunu yazdı
ulan dgs halen açıklanmadı ya :(
pazartesi açıklanır inşallah :)
-
katakulliye getirilerek girdiğim sınavdan 84 almışım. ee memur mu olcam ben şimdi.
korkarabatak tarafından 11/Ağu/12 20:29 tarihinde düzenlenmiştir
yok yok benden iyi kaçakçı olur.
edit: tamam lan şaka amk 65 almışım tam kaçakçı puanı -
61 aldim ameka. Hic calismadim. Baraji gecmisim en azindan...
-
Bişeyler düşünmeyenler hani 60+ alanlar POMEM'e başvursun mutlaka :)
NoToLeRaNcE tarafından 11/Ağu/12 20:51 tarihinde düzenlenmiştir -
92 almışım. İlk 1000 içindeyim ama umudum yok. ÖMSS'de başıma gelen burda da gelecek amk zaten.
-
Dikkat ettiniz mi aciklanan sayisal verilerde genel kulturde en basarili iller dogu illeri.tamam giren sayisi da az da bence bir bit yenigi var :)
-
yandaşlar sümenaltından öncelikli alındığı için sınavlara girmedim, milletin geleceği ile oynamak Allah kitap kelimesini ağzından düşürmeyenlere olağan bir olay gibi geliyor, kul hakkı önemsiz ne de olsa onlar için, yandaş cemaat öncelikli
-
POMEM için tam baraj 60 almışım aq gündüz işten sonra bu kadar oluyor yapıcak bişey yok herkes için hakkımızda hayırlısı...
-
kabadayi09 bunu yazdı
POMEM için tam baraj 60 almışım aq gündüz işten sonra bu kadar oluyor yapıcak bişey yok herkes için hakkımızda hayırlısı...
geçen seneydi o 60 başvuru sayısına göre değişiyor haberin olsun. ama bu sene lisanstan 20 bin alıncaktı. 60 da kalabilir yine
-
hypnos_ bunu yazdıkabadayi09 bunu yazdı
geçen seneydi o 60 başvuru sayısına göre değişiyor haberin olsun. ama bu sene lisanstan 20 bin alıncaktı. 60 da kalabilir yine
Normalde bu sene için 15 bin alım olacaktı,sonra 30-32 bin arası rakam telaffuz ediliyor ya bakalım,bu kadar alıma karşılık barajı yukarı çıkartmazlar diye düşünüyorum ...