folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Kpss Tercihi İle İlgili ( Zerre Anlamıyorum )

Kpss Tercihi İle İlgili ( Zerre Anlamıyorum )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Hocalar kendim çok kötü puan alacağımı bildiğim için kpss ye girmedim ama kız arkadaşım ısrar ile girdi , ne kadrosu oldugu önemli degil memur olmak istiyor sizden ricam nasıl bir tercih yapılmalı ? Yani şansını nasıl yükseltebiliriz umut varmıdır ? Mezun oldugu bölüm ege üniv süt ve ürünleri teknolojisi.

http://i.imgur.com/88jORp8.jpg

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

barajı gecememısın tercıh yapabılıyormusun ? kaldıkı saglık meslek yuksek okulları bıle 75 cıvarında taban puanları ıle alım yapıyorlar bu bolumden alım varmı ? gıremez bosuna umutlanmayın. sözleşmeli belediye kadroları bıle mın 70 ıster

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

Maalesef kanka sansi yok :/

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bir çok haber sitesinde KPSS tercih barajının 60 olduğu ile ilgili bazı spekülasyonlar var. Ne kadar doğru bilemem ama eğer dedikleri gibi bile olsa; almış olduğu puan gerçekten düşük. İlk tercihlerde çok ama çok zor, belki ek kontenjanda birşeyler olabilir. Şu zamana kadar gördüğüm herkesin puanları çok düşük. 80 üstü tanıdığım kimse yok.

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

Merkezi atamada baraj diye birşey yoktur puanın 50 de olsa 60 da olsa tercih yapabilirsin çıkma ihtimalide vardır. Ama ihtimal düşüktür , hem de baya düşük ama bi kaç tercih sonucunda olduğu gibi her zaman şans vardır Bazı memurlukları insanlar ist. old. için çekinip tercih etmediklerinden çok düşük puanlarla kapatmıştır. 

Baraj nerde olur ?

Baraj her kurum kendine açıkta alım yapabilir bunlar  dpb   veya memurlar.net gibi sitelerden takip edebilirsiniz.  50  60  65  gibi barajlar koyabilirler bölümlere göre ve alınacak kişi sayısına göre değişkenlik gösterir. Bu tip alımlarda  'dayı' nız olmalıdır.   Hele hele sayı azaldıkça bunla  ters orantılı olarak dayının büyüklüğü artmalıdır.

matematik24.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Tercihler ne zaman sona eriyor?

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    calpazhan
    calpazhan's avatar
    Erkek
    whoobay bunu yazdı

Tercihler ne zaman sona eriyor?

26 Kasımda son.

Hayatım Beni Bile Güldüren Bir Oyuncak...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Neden o bölümü okudu ki ? Kadrosu bile yok doğru düzgün. Şimdi baktım 2013 te 3 kişi atanmış :/

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    DadasAdam bunu yazdı

Neden o bölümü okudu ki ? Kadrosu bile yok doğru düzgün. Şimdi baktım 2013 te 3 kişi atanmış :/

sen bana sor o soruyu bende organik tarım okudum bi boka yaradıgı yok kadro yok :D öyle denk geldi hocam napalım

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    DadasAdam bunu yazdı

sen bana sor o soruyu bende organik tarım okudum bi boka yaradıgı yok kadro yok :D öyle denk geldi hocam napalım

Hocam Aslına bakarsan normal şartlarda bu puanla bir yere yerleşemezsin..

Ama dersenki  Torpil yaptıracak birilerini bulurum o zaman puanı kafaya takma. hatta kpss ye filanda girmene gerek yok.

Bu ülkede işler böyle yürüyür. Geçen gün bütçe görüşmesinde millet vekilinin bir tanesi elinde torpil dosyası  bu nereyi istiyor , bunu buraya alalım , bu kimin akrabası , bu kimlerden gibi notlar düşüyordu. bana inanmıyorsan google amcaya sor görsellerede arat çıkıyor.

zaten çok fazla kadro açılmıyor açılan kadronunda belli bir kesmi torpil ile doluyor. Hal böyle oluncada yüksek puan bile alsan ortada kalabiliyorsun.

Önce sözleşmeli alıp bunları uzun bir dönem çalıştırdıktan sonra seçim meydanlarında kadrooo vereceğim dedikten sonra oy toplamak gibi.

Menfaat dünyası güzel kardeşim. Verirsin oyu alısın kadroyu.

Ülkenin gidişatımı , Kimsenin s... de değil.

Memuriyette ilk öğrenilen şey: Verilen hak alınamaz.

:)

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

nerden yapıyoruz tercıhleri

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
Toplam Hit: 2835 Toplam Mesaj: 31