KPSS Ve LYS Harçlarını Yatıran Var Mı?
-
Evet arkadaşlar KPSS için pazartesi gününden beri bankalar arasında mekik dokudum hep sistem yok diye geri döndüm ve yarın son gün acaba bugün yatıran arkadaş var mı şu lanet olası sistem gelmiş mi ? Garanti İnternet Bankacışığından deniyorum hala olmuyor.
-
bende ziraat ve vakıfbanka gidip duruyorum,ikiside kpss harcı almıyor.yarında son gün napcaz bilmiom :s
-
bende yatıramadım daha :/ kara kara düşünüyom ne yapacaz diye umarım akşama doğru bi açıklama gelirde uzatırlar süreyi
-
madem bankacılık sistemiyle parayı alamıyorlar,öyleyse her ilde ösym merkezleri var,ordan alsınlar yaw. başvurusu problem,ataması problem. allah sonumuzu hayır etsin
-
durumlar kötü.. hocalar böyle bir durum daha öncede olmustu.Hangi sınavdı hatırlaramıyorum ama süreyi uzattılar.inş. açıklama bir an önce yaparlarda içiniz rahat olur.
-
Sabah Ziraat Bankasına gittim yatırmak için sistemin kilitli olduğundan bahsettiler.
Yarın son gün dedim.
Osym'nin bilgisi var bu konuda dedi, hiçbir şubeden KPSS ücretleri yatırılamıyor dedi.
Osym başvuru süresini uzatmak zorunda ki uzatacaktır...
-
LYS Bitmedi mi ? salı son idi uzattılar mı yine ?
-
Kimlik entegrasyon sisteminde sorun var
Ziraat bankasında yoğunlukdan dolayı şuan için yatırılamıyor ama ara sıra gelen sistemde tc kimlik numarı girilerek yatırılıyor bu gelen sistemde isminiz kimlik entegrasyonda sorun olduğu için çıkmıyor ösymden aldığım bilgiye göre bu tür para yatırmalar geçerli sayılıyor
ilk defa başvuracaklar veya öğrenim seviyesini yükseltecekler başvuru merkezlerinden başvuracaklar burdada şuan kimlik sisteminde sorun olduğu için sistem girişine başlarken Tc sorgulandığı için tıkanmış durumda
Ösym ye yakın kaynaklardan aldığım bilgiye göre başvuru süresi uzatılacak
-
umarım uzatılır bi devlete kıcımı dayaylım dedik bankalara müdavim olduk :)
-
hocam bu kpss lisans içinmi yoksa şu normal devlet dairelerinin kamu alımları içinde geçerli mi para yatırmak için.
-
orta öğretim içinde yatırmaya başalndı mı