folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder KPSS Ve Ulaşım Problemi

KPSS Ve Ulaşım Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

5lik istanbul kart al kimliğinle beraber içeri girebilirsin onunla sorun olmaz yani

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

kolumsa saat var elimde kalem felan kendi kalemim polis onlara bişi söyleyecek sanıyom adam petşişenin ambalajını sök diyo

hahaha :))

ingilizce kazıktı lan :D

tarih çok boş bıraktım mat coğrafya hele yakın ekonomi var ya süperdi :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

KaRaKuLe bunu yazdı:
    -----------------------------

5lik istanbul kart al kimliğinle beraber içeri girebilirsin onunla sorun olmaz yani

Hocam kağıt üzerinde mekanik, elektronik herşey yasaktı. Otobüs şöförüne de sordum bugün sınavı olanlara ücretsiz taşıma hizmeti var mı diye, mektup gibi bir kağıda baktı "yok" dedi. Bu sefer biraz daha dikkatliydiler ama geçen ALES'e girerken elemanın birinin kolunda saat cebindede cep telefonu vardı. Adam girmiş işte. Neyse geçti artık, akbille gittim. Okul dışına biryere zulaladım.

DJ_Alper bunu yazdı:

kolumsa saat var elimde kalem felan kendi kalemim polis onlara bişi söyleyecek sanıyom adam petşişenin ambalajını sök diyo

hahaha :))

ingilizce kazıktı lan :D

tarih çok boş bıraktım mat coğrafya hele yakın ekonomi var ya süperdi :D

:D Bugün aynı durumla karşılaştım, önümdeki çocuk polisin araması için kollarını kaldırdı. Polis cepleri araştırırken koldaki saati görmedi.

Nasıl geçtiği konusunda bir fikrim yok :/

Bu arada sabahtan beri ösym yi didikliyorum hala soruları yayınlamadılar. :/

vatandaşa kafam girsin!..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spear
    spear's avatar
    Erkek

benim tarak ı sokmadılar sınava. :)

sabahki ve öğleden sonraki oturumda da tuvalet ihtiyacı oldu. sabah idare ettim ama, öğleden sonra 1,5 saat geçince dayanamadım, gözetmene çıkmak istediğimi, sınav kağıdını teslim etmek istediğimi söyledim. 110 dk dolmadan çıkarmayacağını söyledi. wc ye gidip, tekrar sınav salonuna dönmeyi ve kitapçığı teslim ettiğim için almayacağımı, sınavın benim için bittiğini 3-4 kez belirtmeme rağmen yine de çıkarmadı ve elindeki sınav yönetmeliğini bana gösterek " bak burada 110 dk dolmadan kimse çıkamaz yazıyor" diyerek 20 dk beni orda kıvrandırdı.

şimdi bize eğitim bilimlerinde soruyorlar. öğrenci wc izni istersen ne yapmalıdır öğretmen. cevap göndermelidir. ösym nin mantığına göre bunu bilemezsen öğretmen olamıyorsun. eee sen 2,5 saat milleti salonda tut zorla, altına işetene kadar beklet.! bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. valla yanımda oturan kız arkadaşlar vardı. eğer yanımdakiler erkek olsaydı, çıkarıp pet şişeye yapacaktım işimi. sonuçta sınav kurallarında, sınava girn aday pet şişeye işeyemez diye birşey yazmıyor

spear
Toplam Hit: 2067 Toplam Mesaj: 15