KPSS Yaprak Testler,Soru Bankaları,Konu Anlatım Videoları
-
eywallaaa
edit. ihtiyaç GK-GY soru bankası matematik inceliyorum. kitaptan taratılarak oluşturulmuş dökümanlar. ancak cevapları da işaretlemişler taratmadan önce.haberiniz olsun. yine de emek vermişler tabi.
-
someone_from_71 bunu yazdı:
-----------------------------Eyvallah ortak :)
Hocalar diger başlığın cılkı çıkması sebebiyle bu konuyu baltalamaktan şeref duyuyorum.
Online KPSS Seti diye başlattıgımız proje host sahibi arkadaşın sıkıntılarından dolayı yarım kaldı.
Vidoların linklerini alabilirsiniz. word dosyasına konular başlıklar altında toplanmış gruplar halinde linkler mevcuttur. Tüm videolar 15 Gb civarındadır. Videoları kendi hostuna Upload edip üyelere özel kullanıcı adı şifre isteyen bir site yapacak babayiğit kardeşimiz varsa Burdaki linklerden tüm videolara ulaşabilir.
Saygılarımı sunuyorum :)
-----------------------------bunları çekmek zulum hocam 200 kb ile çekebiliyorum sınır koymuş site sahibi :)
-
önlisans için bende bekliyorum videolu anlatım ama maalesef arkadaşında dediği gibi birtakım olaylar oluk olsun kalan sahalar bizimdir dökülelim birşeylerde işe yarasın şu sene girdiğimiz sınav.