folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder KPSS Yarın Giryoz Mu Girmiyoz Mu ?

KPSS Yarın Giryoz Mu Girmiyoz Mu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

haberler, internet, forum, gazete, radyo vs..bütün yazısal, görsel, işşitsel medyada haber verildi.. desmond gibi dharma station'da mı yaşıyosun:)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

WooPeRHacK bunu yazdı:
    -----------------------------

http://www.osym.gov.tr/Genel/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFF8DF7C92FCA5B4D05B0B2BEF9CE0ECC93

:D a.q http://www.osym.gov.tr/Genel/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFFD4AF1EF75F7A79686B80786049043FE6

bende bu link sık kullanalara ekledim hiç birşey göstermiyo :D

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Triumph bunu yazdı:

haberler, internet, forum, gazete, radyo vs..bütün yazısal, görsel, işşitsel medyada haber verildi.. desmond gibi dharma station'da mı yaşıyosun:)

haci güncel olarak tabiki haberdarim ama kesin bi bilgi yok lavugun biri cikiyo konuşuyo ertesi gün istifa ediyo sonra bilmem ne arada kaynamiyalim dedim :D

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

resmen 2 ay war sınawa ,)) yarın yok sınaw heycan için 2 ay daha beklicen ,)

dewdim dewrildim geldim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

sınav 28 kasım dada giriş belgeleri değişecekmi değişmicekmi. hala bende bu konuda kesin bilgi edinemedim. benim sınav kağıdım geldi ama gelmeyenler var. yarın sınava girilcekti normalde. o nedenle değişme ihtimali varmı acep? bilen varmı?

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

sen uzayda mı yaşıyorsun eiyng (abuzer kadayıf)

enjoy i'm vaccinated
Toplam Hit: 2408 Toplam Mesaj: 17