Kpssp93 Puan Hesaplama Da Diploma Notu Etkisi Varmı?
-
evet hocam doğru kurum sınavlarına girmek için uğraşıyorum :| .. bilgileriniz için teşekkür ederim hacım.. yeteneğim ise klavye bu arada arkadaşlar.. gerçi buradaki herkes genelde klavye manyağıdır biliyorum :) 3 dk'da 90 kelime girmezsen eleniyorsun ben 140-145 kelime falan girdiğim oluyor... katiplik için..
-
Muritcan bunu yazdı
evet hocam doğru kurum sınavlarına girmek için uğraşıyorum :| .. bilgileriniz için teşekkür ederim hacım.. yeteneğim ise klavye bu arada arkadaşlar.. gerçi buradaki herkes genelde klavye manyağıdır biliyorum :) 3 dk'da 90 kelime girmezsen eleniyorsun ben 140-145 kelime falan girdiğim oluyor... katiplik için..
yargıtay danıstay olursa katiplik süper meslek..ama adliyelerdeki katiplik amelilikten baska bir sey değil yoğun mahkemelerdeki.. kendi mesleğinden de basvur tercihler geldiği zaman. bol şans şimdiden.
-
hacı hoca tayfası olsan 70 e de gerek yok.
-
jawsap67 bunu yazdı
hacı hoca tayfası olsan 70 e de gerek yok.
yok hacı o kadar da değil. kurum atamalarında puan şartı varsa istersen bakan olsun yine yerleştiremez. adamlar boşuna mı diyor 70 al yanıma gel diye.
-
Muritcan bunu yazdı
Yargıtay ve Danıştay'a gireceksen geçti, hatta birinin mülakatına dün girdim, biride yarın.
Adliyeninki için uğraşıyorsan Şubat'ta. İnş. 70'e tamamlarsın.
Hacıda olsan hocada olsan 70 isteniyor.
Pc-ErrOr tarafından 22/Oca/13 22:12 tarihinde düzenlenmiştir