Kramp Hk.
-
Selam arkadaşlar,
Uzun süredir üzerimde olan bir olay Kramp genelde denize gittiğimde normal bir yüzüş sırasında ortalama 3-4 saat, 8 - 10 arası kramp geçiriyorum garanti.
O yüzden ne yüzdüğümden zevk alıyorum ne başka bir şey, normal hayattada ani hareketlerimde aşırı başıma geliyor gün içinde veyahut 2 günde bir kesin bir kramp spazmı geçiririm.
TSSF
Olmak üzere bir kaç bu işin kompedanı tanıdığım var onlara danıştığımda şimdi isimini ifşa etmek istemiyorum.
Vücudumda magnezyum eksikliği olduğunu söyledi, magnezyumuda bayağı bir araştırdım. Şu an kaju ve badem olarak en çok besin değeri yüksek oranı bunlarda gördüm bu gün 100 gram falan kaju alıp başladım.
Burada göz atıp bilgi edindiğim siteleri vericem çok güzel bilgiler var.
Denize gidenlerin ki sezon açık halâ devam ediyor, bilgilenmesini istedim.
Magnezyum
Magnezyum(MG)
MG
Tabi magnezyumun şu an rafine ürünler yüzünden vücudumuza daha dolaylı yollardan ve eksik girdiğinide göz önüne almak lazım.
Sadece kramplarlada ilgisi yok çeşitli bir çok şeyde gerekli.
Bunada göz atın Klorofil bitkilerdeki magnezyum bu komplekste vücut buluyor. -
Hareketsizlikten ve aşırı yorgunluktan da oluyor. Maçtan önce ısınma hareketleri gibi her gün vücudu esnetmek çok işe yaradı bende.
-
spor yap hocam bol bol
-
1-Magnezyum tabletlerinden alip suya atıp eritip icin
2-Spor yapmadan once hafif tempoada vucudunuzu isitin ve daha sonra acma-germe hareketleri yapin
3-Acma-germe hareketlerinden sonra ana spor evresine gecin
4-Ana spor evresi bittikten sonra tekrar soguma(acma-germe) asamasini atlamayin. Buzusen kaslarinizi , tekrar uzatin.
-
hacı kalsiyum eksikliğide yapar yumurta süt yoğurt gibi gıdalarada abanmak lazım nasılsa zararı olmayan gıdalar
-
bende 3, vardiya olduğumda sürekli ayağıma kramp giriyor yorgunlktan :D
ama önceden sürekli kramp girerdi ayağıma düzenli olarak gece uyurken dahi
sonunda apandistim patladı ve ayaklara kramp olaı anca çok zorlandığımda oluyor
apandisit te olabilir
-
GÜNDE 2 şişe Beypazarı Maden suyu
-
ComputerWolf bunu yazdı
1-Magnezyum tabletlerinden alip suya atıp eritip icin
2-Spor yapmadan once hafif tempoada vucudunuzu isitin ve daha sonra acma-germe hareketleri yapin
3-Acma-germe hareketlerinden sonra ana spor evresine gecin
4-Ana spor evresi bittikten sonra tekrar soguma(acma-germe) asamasini atlamayin. Buzusen kaslarinizi , tekrar uzatin.
Bu açma germe hareketlerinin olduğu bir resim skalası var mı hatta bir kaç resimde olabilir başlıca bir karma yapıcağımda.
Spor öncesi ve sonrası açma germeler aynımı farklımı onları bir görsem. -

-
ComputerWolf bunu yazdı

compu çok güzel paylaşım.
dünkü koşudan beri sağ diz kapağı üstü ağrıyor. zorladım sanırım. :(
sporcu beslenmesi ile ilgili de detaylı bilgi verebilirsen çok güzel olur. -
Şeker den de olur. Gizli şeker filan olmasın git bir kontrol ettir.