Kredi Çekmek Ve Ödememek
-
bir arkadaşımın bir sorunu var yurt dışına çıkacak ve çektigi kredi var ailesiyle yaşıyor şimdi yurt dışına çıkınca ödeme yapamayacak 1-2 yıl gelmeyecek bu ne gibi sorunlar çıkartır mesela şunu biliyoruz geldiginde dava açılır filan ama ailesine sorun çıkartılır mı ? ikametgah adresi ailesinin yanı gözüküyor.
-
Kefilleri kim? Yada devlet memuru mu?
-
kefil yok devlet memuruda degil normal işci
-
Türkiyeye bir daha ayak basarsa ödenemeyecek kadar fazla faizler ve hapis cezaları onu bekliyor olacak.
-
Mustafa bunu yazdı
Türkiyeye bir daha ayak basarsa ödenemeyecek kadar fazla faizler ve hapis cezaları onu bekliyor olacak.
-
CAgAtAy bunu yazdıMustafa bunu yazdı
Arkadaş nasılda bilmeden sallıyorsunuz böyle şaşıyorum..
Arkadaşının üzerine mal mülk yoksa bide kefili yoksa korkmasın.
5 yıl ödemezse banka sigorta firmasından alır.Arkadaşın hapise filan girmez.Yeterki döndüğünde ben ödeyeceğim taksit yapalım diyip tahhahüt vermesin.
zaten ödemeye niyeti yoksa hapis filan yokn fazla sigortalı işte çalışırsa maaşın 3 de 1 ine haciz koyarlar.Yada üzerine malı mülkü arabası varsa haciz koyarlar.
Onun haricinde hapis mis v.s hiç brşey yok
he yok geldiği zaman ödemeye niyeti varsa ve parası varsa gitsin avukata atıyroum borcun anaparası 5 bin tl faizi ile olmuş 8 bin tl. Gitsin avukatın yanına elini kolunu allıya sallıya atsın bacak bacak üstüne çok rahat tavırlarla kardeşim benim borcumun anaparası 5000 ben size 5500 tl veriyorum ister alın ister alın ister almayın..Bugun bu parayı alıp borcumu kapatmazsanız baska yere borcum var onu öderim bir daha hiç biriey alamazsınız zaten.. Desin
Sike sike kabul ediyorlar
swordfish tarafından 26/Mar/14 20:55 tarihinde düzenlenmiştir -
hiç bir zikim olmaz gelsin 500 lira fazlaya kapatır neyini alacaklar adamın götünümü bişiyi yoksa
-
Bu memlekette üstüne mal mülk olmasın istediğin kadar çek parayı ödeme, yurt dışına çıkmanada gerek yok. Bankalar koşsun peşinden.
-
yurtdışına çıkabilir hiçbir sorun olmaz icra takibi başlar üzerine kayıtlı malı mülkü yok ise hiç bir şeyi alamazlar ANNE VE BABASI bu borcu ödemez fakat adres beyanında ailesinin evini gösterdiği için avukatın insiyatifine bağlı olmak üzere eve haciz gelir LAKİN anne yada babası bu evde oturmuyor ve bu evdeki her şey benim diyerek istikhak iddasında bulunur dava çözülene kadar icralık olan herşey yedi emin olarak anne ve babasına emanet edilir tabi bunlar avukatın insiyatifine bağlı bunu çok büyük bir meblada borcu yok ise hiçkimse yapmaz.
-
özkan abi yanlıs bılıyorsun ev adresı ailesinin oturdugu yer ise evdeki esyalara hacze gelirler. ben kanadadykn aynısı geldı basıma turkcell faturalı hatlarımı kapattırmıstım kapatmamıs bayı 800lira için eve icra gelmişti. ödemedikleri taktırde tutamazlar memurları
-
Tekrar ödeyeceğim diye icra dairesine taahhüt vermedikçe kimse onu borcundan dolayı içeri atamaz.