Kredi Fırsatları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeLLB0y
    HeLLB0y's avatar
    Erkek
    SHaDeWRoX bunu yazdı

Günün fırsatı ile Akbank 100.000 12 ay 0.99 ile veriyor bazı müşterilere girip deneyebilirsiniz.

Çıkmayan 90.000 ile de denesin bazen öyle de veriyormuş.

Ben çektim yeni müşteri oldum 0.99 100 bin₺ 6 ay bade 104 bi küsür geri ödeme bence güzel değerlendirebilirsiniz

ekstra olarak nakit fatura ödeme talimatına nakit ₺ iadesi yapıyor ben 9 fatura otomatik ödeme talimatı verdim bu ay ödemeye başladım faturaları otomatik diğer ay ilk ödeme sonrası 500₺ geri iade bu 3 ay devam edecek toplamda 1500 ₺ nakit iade bence güzel sizi arıyorlar yada kampanyalardan da katılabilirsiniz.

The End
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokhaN
    GokhaN's avatar
    Erkek

eğer vergi levhalı ticari müşteriyseniz ve uzun zamandır garanti bankasını kullanmıyorsanız hedef müşteri denen segmente geçiyorsunuz ve 125 bin tlye kadar 1.99 dan ticari kredi veriyor fakt dediğim gibi hedef müşteri denen kısımda olmanız gerekli 

kıl olan yer kaşınır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    QnX
    QnX's avatar
    Erkek
    HeLLB0y bunu yazdı
    SHaDeWRoX bunu yazdı

Günün fırsatı ile Akbank 100.000 12 ay 0.99 ile veriyor bazı müşterilere girip deneyebilirsiniz.

Ben çektim yeni müşteri oldum 0.99 100 bin₺ 6 ay bade 104 bi küsür geri ödeme bence güzel değerlendirebilirsiniz

ekstra olarak nakit fatura ödeme talimatına nakit ₺ iadesi yapıyor ben 9 fatura otomatik ödeme talimatı verdim bu ay ödemeye başladım faturaları otomatik diğer ay ilk ödeme sonrası 500₺ geri iade bu 3 ay devam edecek toplamda 1500 ₺ nakit iade bence güzel sizi arıyorlar yada kampanyalardan da katılabilirsiniz.

Buna ve faizsiz 45k kredisine baktım açıklama kısmında işsizlik sigortası vs bişeylerden bahsediyor, memur adama işsizlik sigortası yapılır mı? Bunun muhabbeti nasıldır bilen aydınlatabilir mi?

Şeytana kızma, bi iyilik yap o sana kızsın...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeLLB0y
    HeLLB0y's avatar
    Erkek
    QnX bunu yazdı
    HeLLB0y bunu yazdı
    SHaDeWRoX bunu yazdı

Buna ve faizsiz 45k kredisine baktım açıklama kısmında işsizlik sigortası vs bişeylerden bahsediyor, memur adama işsizlik sigortası yapılır mı? Bunun muhabbeti nasıldır bilen aydınlatabilir mi?

Bilgim yok bu konuda kredi başvuru sayfasında miktar ve badeyi belirledikten sonra altta bi seçenek çıktı oradan 0.99 u seçtim 6 ay vade olarak krediyi bana kullandırdı zaten şöyle birşey daha belirteyim sigortalı çekmiştim dün bu konuyu gördükten sonra gittim sigortayı iptal ettim parayı iade aldım 3 bin küsüratlı bir şey bundan sonra sigortayı iptal edebilme şansım olduğu her zaman iptal hakkımı kullanacam ne gerek var sigorta şirketine para kaptırmaya ne güzel fatura vs parası yaptım iadeyide:))) 

The End
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    QnX
    QnX's avatar
    Erkek
    HeLLB0y bunu yazdı
    QnX bunu yazdı
    HeLLB0y bunu yazdı
    SHaDeWRoX bunu yazdı

Bilgim yok bu konuda kredi başvuru sayfasında miktar ve badeyi belirledikten sonra altta bi seçenek çıktı oradan 0.99 u seçtim 6 ay vade olarak krediyi bana kullandırdı zaten şöyle birşey daha belirteyim sigortalı çekmiştim dün bu konuyu gördükten sonra gittim sigortayı iptal ettim parayı iade aldım 3 bin küsüratlı bir şey bundan sonra sigortayı iptal edebilme şansım olduğu her zaman iptal hakkımı kullanacam ne gerek var sigorta şirketine para kaptırmaya ne güzel fatura vs parası yaptım iadeyide:))) 

Deneyecez artık kredi verirse ne âlâ vermezse de duruma göre kartı ya kullanırım ya da iptal ettiririm. 

Şeytana kızma, bi iyilik yap o sana kızsın...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek

TEB 18 Ay // 1.97 Faiz // 100.000 TL 

Kişiye özel kontrol edin

Her yarın geriye kalan hayatımızın ilk günü....
Toplam Hit: 4383 Toplam Mesaj: 47
kredi kredi