Kredi Kartı
-
Tahribat.com ' da eskiden saygı vardı - yeni elemanlar katılınca saygısızlık diz boyu. Belki bir İNSAN evladı çıkarda yardım eder diye düşünmüştür çocuk üstüne varmayın. Tarikata yakışmaz.
-
haydilililili yar
-
Arkadaşım Forum ortamlarında Bilgi Ve Sorunlar Paylaşılır. Cc gibi, Yasa Dışı Materyal paylaşımları, Bunların kullanımı Hakkında Yasa Dışı Bilgi Öğretileride Yasaktır. O Yüzden Özellikle Tahribatta bunu birdaha yapmazsan çok iyi olur Senin açından. Arkadaşında Lütfen fazla üstüne varmayın, Zamanla Alışır Öğrenir.
-
üstüne gelmeyelim haklısınız bu konuyu forumda ciddiye alacak kişi yok muridin ilgi ve uzmanlık alanı her türlü illegal işmiş ne amacla böyle bi konu açmış???
-
mehmetcan bunu yazdı:
-----------------------------
Tahribat.com ' da eskiden saygı vardı - yeni elemanlar katılınca saygısızlık diz boyu. Belki bir İNSAN evladı çıkarda yardım eder diye düşünmüştür çocuk üstüne varmayın. Tarikata yakışmaz.
-----------------------------hoca kime saygısızlık yapmışız her ınsana yaptığı hatayı gostereceksınkı bi daha yapmasın anladığını umuyorum
-
Tahribat.Com'da ayrımcılığa yer yoktur...
Yeni gelen üyeye biraz saygı gösterin ne bu ya? Dj alper özellikle, çömezden düşük bir seviyede...
-
valla bu ne arkadaslar boyle yaw
-
SPY-CX5 bunu yazdı:
-----------------------------Tahribat.Com'da ayrımcılığa yer yoktur...
Yeni gelen üyeye biraz saygı gösterin ne bu ya? Dj alper özellikle, çömezden düşük bir seviyede...
birşey diyeceğim ya neyse o laf senden küçük bir seviyede
-
mehmetcan bunu yazdı:
-----------------------------mehmetcan kardeş sen Konu açarken forum kurallarını okumuyormusun ? hangi türk forumunda ( warez icerik hariç ) CC & kredi kartı numarası dagıttını gordun ? sence forumda kredi kartı Takas ı normalmi? sitenin mahkemelik olmasınımı istiyorsun ? hatanı anlayıp özür dilicegin yerde daha cok bana yardım eden yok diye isyan ediyorsun...
-
birisi de bana gençturkcell şifresini versin (: