Kredi Kartı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek
    Tahribat.com ' da eskiden saygı vardı - yeni elemanlar katılınca saygısızlık diz boyu. Belki bir İNSAN evladı çıkarda yardım eder diye düşünmüştür çocuk üstüne varmayın. Tarikata yakışmaz.

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    haydilililili yar

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Arkadaşım Forum ortamlarında Bilgi Ve Sorunlar Paylaşılır. Cc gibi, Yasa Dışı Materyal paylaşımları, Bunların kullanımı Hakkında Yasa Dışı Bilgi Öğretileride Yasaktır. O Yüzden Özellikle Tahribatta bunu birdaha yapmazsan çok iyi olur Senin açından. Arkadaşında Lütfen fazla üstüne varmayın, Zamanla Alışır Öğrenir.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    üstüne gelmeyelim haklısınız bu konuyu forumda ciddiye alacak kişi yok muridin ilgi ve uzmanlık alanı her türlü illegal işmiş ne amacla böyle bi konu açmış???

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

mehmetcan bunu yazdı:
    -----------------------------
    Tahribat.com ' da eskiden saygı vardı - yeni elemanlar katılınca saygısızlık diz boyu. Belki bir İNSAN evladı çıkarda yardım eder diye düşünmüştür çocuk üstüne varmayın. Tarikata yakışmaz.

hoca  kime  saygısızlık  yapmışız her  ınsana yaptığı hatayı  gostereceksınkı  bi daha yapmasın anladığını umuyorum 

kontra bisiklet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Tahribat.Com'da ayrımcılığa yer yoktur...

Yeni gelen üyeye biraz saygı gösterin ne bu ya? Dj alper özellikle, çömezden düşük bir seviyede...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tempest
    tempest's avatar
    Erkek
    valla bu ne arkadaslar boyle yaw
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    SPY-CX5 bunu yazdı:

Tahribat.Com'da ayrımcılığa yer yoktur...

Yeni gelen üyeye biraz saygı gösterin ne bu ya? Dj alper özellikle, çömezden düşük bir seviyede...

birşey diyeceğim ya neyse o laf senden küçük bir seviyede

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

mehmetcan bunu yazdı:

mehmetcan kardeş sen Konu açarken forum kurallarını okumuyormusun ? hangi türk forumunda ( warez icerik hariç ) CC & kredi kartı numarası dagıttını gordun ? sence forumda kredi kartı Takas ı normalmi? sitenin mahkemelik olmasınımı istiyorsun ? hatanı anlayıp özür dilicegin yerde daha cok bana yardım eden yok diye isyan ediyorsun...

www.tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    birisi de bana gençturkcell şifresini versin (:

Toplam Hit: 7184 Toplam Mesaj: 34