folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kredi Kartı Başvurusu

Kredi Kartı Başvurusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

malessef çok zor bilgilenrin kontrol edildiğinde yine verilmez  şubeye gitsen kimliksiz işlem yapılmıyor kimliğine baktığında bankacı yaşının tutmadığını görüp yine verilmez  bankacı gözünden kaçırsa onay sürecinde yine yatar o iş 

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Daniel-Koo bunu yazdı
    seagate189 bunu yazdı
    ONEMINUTE bunu yazdı
    seagate189 bunu yazdı
    Daniel-Koo bunu yazdı

Verilmez

hiçmi şansım yok :D 

çok dua etmen lazım.

vadesiz tl hesabım vardı katkısı olurmu iş bankasında

94lüsün.

gitte o müşteri temsilcisinden "ouff yaşn küçk snn .s.s" lafını duy.

içinden eline çocuk verebilirim diyebilirsin özgürsün.

Hocam 18 yaşındayken ilk k.kartımı aldım. O zaman bile 1000 tl limitim vardı. Bu iş yaş ile alakalı değil. 18 i geç tamamdır. 

Şuan k.kartı alabilmek için ya çalışıyor olman lazım (sigorta veya bağkurun olmalı en az 3 aylık). Veya öğrenciysen muhtemelen senden öğrenci belgesi gibi bişey isterler. Dershane veya açık öğretim belgesi olmaz. Ünivversite öğrencisi olman lazım.

Bunun haricinde vadesiz hesabın varmış. Hesabında 7-8 bin tl civarında para varsa veya hesabın harketliyse ( ayda düzenli veya düzensiz en az  1000 tl para girişi-çıkışı varsa) başvurundan sonuç alma durumu olabilir.

Benim tavsiyem aylık düzenli bir gelirin yoksa k.kartını zaten alma. Yoksa en fazla 6 ay sonra k.kartı borcu şeklinde konu açarken seni burada görebiliriz.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

Sakın internetten başvurma, internetten ve kısa mesajla banka işlemlerine başvurma, olabilme ihtimali çok düşüktür aksine ret olma olasılığı yüksektir ve buda puanını düşürüyor, ben öyle bi hataya düştüm şimdi mecbur bekliyorum 3 ay geçmesini..ibnetor bankalar.

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

hocalar 3 ay kadar bi iş yerinde prim yatırmıştım 2 ay önce bu işe yararmı gelir belgesi fln sorsam muhasebeciye verirmiki

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

finansbank fixcard dene. büyük ihtimalle 18 yaşında olduğun için öncelikle 1000 tl limitli kartı göndereceklerdir fakat ilk 6 ay sadece 250 TL lik limitini kullanabilirsin, eğer ödemelerinde sıkıntı görülmezse limitin 6 ay sonunda 1000 tl olacaktır.

Gel bili bili gates
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek
    seagate189 bunu yazdı

hocalar 3 ay kadar bi iş yerinde prim yatırmıştım 2 ay önce bu işe yararmı gelir belgesi fln sorsam muhasebeciye verirmiki

gelir belgesi deil maaş bordrosundan bahs ediyorsun herhalde dimi ?  muhasebeci sana verebilir hatta gidip herhangi  tanıdık bir işyerinden kağıt alabilirsin çalıştığına dair veya orda sigortan yatmışsa ordan maaş bordrosu alman daha iyi olur.

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

bankasya verir.

enjoy i'm vaccinated
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Kart finansGO ya başvur ...

Buyur LİNK :

https://forms.cardfinansgo.com.tr/hemen-basvur/default.aspx?ref=Go_GoogleSearch&gclid=CNejr_qo17cCFYeS3godkkwANg

Bildiğim kadarıyla GO Öğrencı kartıydı ve sanırım senın yas sınırına uygun olarak alabılırsın.

Bende de 18 - 20 yasında bu kartı almıstım ozaman 400 TL gibi bir rakamla gelmişti :)

En son yenı kartım 15.000 TL limitle geldi :) Hatta getiren postacı bile amk öğrencı adamda bu kadar limitlı olur dedı zavallı :D

Bu kartın hem extra özellıklerı var , çok hosuna gıder :)

En güzel iki özellıgı : 150 TL Nakıt cekıp bunu hiç faizsiz geri yatırabılıyorsun...

İkinci Özellıgı : Taksıtle aldıgın ürünlerde , yaptıgın alısverıslerın cogunda kendısı +2 taksıt yapıyor...

Kartın özellıklerıne daha detaylı buradan bakabılırsın ...

http://www.cardfinans.com.tr/cardfinans-ile-tanisin/cardfinans-urunleri/cardfinans-go.aspx

ve demiş ki ŞAİR :

CardFinans GO'ya;

İmza YOK !!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek

dostum gelirin yok dersanede öğrencisin kredi kartını neyle ödemeyi düşünüyosun? ailene söyle ekkart filan bişiler çıkartsın sana öğrenmesinler diye yapıyosan nasılsa öğrencekler borç girince..

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

malessef çok zor bilgilenrin kontrol edildiğinde yine verilmez  şubeye gitsen kimliksiz işlem yapılmıyor kimliğine baktığında bankacı yaşının tutmadığını görüp yine verilmez  bankacı gözünden kaçırsa onay sürecinde yine yatar o iş 

Finansbank kendi gelip vermişti bize. 1500 lira limitli :) Go kart'ı sıkıntısız alır gibi.

arbeit macht frei
Toplam Hit: 2480 Toplam Mesaj: 28