folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kredi Kartı Borcumu Nasıl Yapılandırabilirim

Kredi Kartı Borcumu Nasıl Yapılandırabilirim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

ekstre kesilmiş son ödeme tarihi 08.08.2014 1,150 tl borcum var sonraki ay bi 400 tl kadar daha ödücem ve borcum tamamen biticek ama ben bu total borcu bankadan 5 taksite böldürebilirmiyim 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

asgari tutarını ödedikten sonra ekstre taksitlendirme yapıyor bankalar 1 ile 9 taksit arasında. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

Adana ve çevresinde isen belli bir komisyon karşılığında 9 a yada 12 ye böldürebiliriz hocam

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

samsun ve cevresinde isen belirli bir komisyon karsılıgında her türlü taksiti uygularız.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Ayni dert bende de var. 2bine yakin borcum var aylik. Asgari odeyerek bu sekil devam etsem ne olur ? Bi sure sonra asgari tutari odeyemez duruma gelip borcun tamami mi yansitiliyo bilgisi olan var mi ?

Yani asgari tutarin mantigi nedir ?

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

asgariyi ödeyince yasal işme uygulanmıyo sanırım geri kalan borcuna fazi işleniyo sadece

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

300 küsür asgraisi vardır onun onu ödemeye çalış sıkıntı çıkmamalsı lazım. kalan tutuarı atlat banka ile görüş ileri atarlar

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı

300 küsür asgraisi vardır onun onu ödemeye çalış sıkıntı çıkmamalsı lazım. kalan tutuarı atlat banka ile görüş ileri atarlar

yarım saat telefonda bekledim mt çıkmadı bankaya gittim orası da telefon et dedi çıktım geldim,asgarisi ödedim şimdi kalan total borç 1,300 kadar bunu bankaya taksit yaptırmam lazım tecrübesi olan yazsın lütfen banka akbank önceliğim banakaya taksit yaptırabilmek olmazsa komisyon ile yapanlar nasıl yapıyor ve komisyon oranı nedir yazarlarsa iyi olur

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı
    siyahbereli bunu yazdı

yarım saat telefonda bekledim mt çıkmadı bankaya gittim orası da telefon et dedi çıktım geldim,asgarisi ödedim şimdi kalan total borç 1,300 kadar bunu bankaya taksit yaptırmam lazım tecrübesi olan yazsın lütfen banka akbank önceliğim banakaya taksit yaptırabilmek olmazsa komisyon ile yapanlar nasıl yapıyor ve komisyon oranı nedir yazarlarsa iyi olur

2,2 alışveriş oranı ile aynı. 1000 liraya 25 lira gi bir rakam ödersin tahminim.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ari41
    ari41's avatar
    Homo

ana tutar * 0,27=(asgari tutar)  3 yada 6 ay boyunca asgari ödeeyebiliyosun sonrasında kredi kartı kullanıma kapanır taaaki borcun tamamını ödeyene kadar

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Taksitli nakit avans cekip borcu odemek, sonrada avansi taksitle odeme isi nasi olur ? 

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
Toplam Hit: 1601 Toplam Mesaj: 13