Kredi Kartı Borcumu Nasıl Yapılandırabilirim
-
ekstre kesilmiş son ödeme tarihi 08.08.2014 1,150 tl borcum var sonraki ay bi 400 tl kadar daha ödücem ve borcum tamamen biticek ama ben bu total borcu bankadan 5 taksite böldürebilirmiyim
-
asgari tutarını ödedikten sonra ekstre taksitlendirme yapıyor bankalar 1 ile 9 taksit arasında.
-
Adana ve çevresinde isen belli bir komisyon karşılığında 9 a yada 12 ye böldürebiliriz hocam
-
samsun ve cevresinde isen belirli bir komisyon karsılıgında her türlü taksiti uygularız.
-
Ayni dert bende de var. 2bine yakin borcum var aylik. Asgari odeyerek bu sekil devam etsem ne olur ? Bi sure sonra asgari tutari odeyemez duruma gelip borcun tamami mi yansitiliyo bilgisi olan var mi ?
Yani asgari tutarin mantigi nedir ?
-
asgariyi ödeyince yasal işme uygulanmıyo sanırım geri kalan borcuna fazi işleniyo sadece
-
300 küsür asgraisi vardır onun onu ödemeye çalış sıkıntı çıkmamalsı lazım. kalan tutuarı atlat banka ile görüş ileri atarlar
-
siyahbereli bunu yazdı
300 küsür asgraisi vardır onun onu ödemeye çalış sıkıntı çıkmamalsı lazım. kalan tutuarı atlat banka ile görüş ileri atarlar
yarım saat telefonda bekledim mt çıkmadı bankaya gittim orası da telefon et dedi çıktım geldim,asgarisi ödedim şimdi kalan total borç 1,300 kadar bunu bankaya taksit yaptırmam lazım tecrübesi olan yazsın lütfen banka akbank önceliğim banakaya taksit yaptırabilmek olmazsa komisyon ile yapanlar nasıl yapıyor ve komisyon oranı nedir yazarlarsa iyi olur
-
Tnrsk bunu yazdısiyahbereli bunu yazdı
yarım saat telefonda bekledim mt çıkmadı bankaya gittim orası da telefon et dedi çıktım geldim,asgarisi ödedim şimdi kalan total borç 1,300 kadar bunu bankaya taksit yaptırmam lazım tecrübesi olan yazsın lütfen banka akbank önceliğim banakaya taksit yaptırabilmek olmazsa komisyon ile yapanlar nasıl yapıyor ve komisyon oranı nedir yazarlarsa iyi olur
2,2 alışveriş oranı ile aynı. 1000 liraya 25 lira gi bir rakam ödersin tahminim.
-
ana tutar * 0,27=(asgari tutar) 3 yada 6 ay boyunca asgari ödeeyebiliyosun sonrasında kredi kartı kullanıma kapanır taaaki borcun tamamını ödeyene kadar
-
Taksitli nakit avans cekip borcu odemek, sonrada avansi taksitle odeme isi nasi olur ?