Kredı Kartı Dolandırıcılıgı -Ucuz Kurtulduk!
-
kartı değiştirin. mümkünse bankayı da değiştirin. mümkünse tc yide:p bide dava açın aradığı için bulunur zaten.
-
nası dolandırıcılık bu anlamadım.
adam herşeyi biliyor ve anneni arayıp söylüyor.
neden?
-
cep numarasından birşey çıkacağını sanmam hayatta olmayan kişilerin üzerine kayıt ediyorlar(mış) genelde kullanacakları telefonları ..
beni de polisim şu suça bulaştınız muhtemelen 2 gün içinde ifadenize başvurulacak sana yardım etmek için aradım dedi ,ismimi hangi ilde ikâmet ettiğimi falan bulmuş pzvnk..
emniyette çalışan arkadaşıma sordum şikayet edenler hiç sonuç aldı mı diye .. bi sürü kişi geldi şikayet etti hep sonuçsuz kaldı bizde dedi ..
-
hoca cep telefonundan yerini öğrenmek 1 dakika. eğer ararsa direk polise bildir. tanııdığın warsa hemen hallolur. yoksa sallamazlar.
-
The-ExTaCy bunu yazdı:
-----------------------------
kartı değiştirin. mümkünse bankayı da değiştirin. mümkünse tc yide:p bide dava açın aradığı için bulunur zaten.
-----------------------------Dava olayina girsek mi bilmiyorum ya.
Ama olay enteresan ya, TC kimlik no, kredi karti bilgileri ve cep telefonu... Bu isin icinde birsey var ama.
@husnuweb
Bende anlamadim nasil is ama adam herseyi soylemis telefonda :S
-
The-ExTaCy bunu yazdı:
-----------------------------tc numarası değiştirilebiliyor mu?
-
internetten nefret etmeye başladım .
-
zigana bunu yazdı:
-----------------------------windows kullanan bilgisayar, heleki netle içli dışlıysa kesinlikle net bankacılıgı yapmaması lazım, heleki cogumuzun loader'larla vb yöntemlerle crackli windows kullandıgı ortamda. bilmiyorum ben güvenemiyorum acıkcası.
-
fenerist07 bunu yazdı:
zigana bunu yazdı:
-----------------------------windows kullanan bilgisayar, heleki netle içli dışlıysa kesinlikle net bankacılıgı yapmaması lazım, heleki cogumuzun loader'larla vb yöntemlerle crackli windows kullandıgı ortamda. bilmiyorum ben güvenemiyorum acıkcası.
-----------------------------Bundan sonra Iphone'dan yapayim diyecem ama oda jailbreakli :S
-
kredi kartlarına bi önlem alınması lazım aslında
şifre onay felan gerektirmeden takır takır çekiliyo
çarşıda bi mağzaya işe gir kasiyer olarak
ufak bi düzenekle bi ayda
yüzlerce kredi kartı bilgisi geçer eline