Kredi Kartı İle Ödeme Almak?
-
selamlar, yeni mini-yatırımım için bazı soru işaretlerim var, konu hakkında bilgisi olanlar sorulara çok da bağlı kalmadan ana hatlarıyla bilgilendirme ve yönlendirme yaparsa çok sevinirim.
kredi kartı ile ödeme nasıl alınır, taksitli sistem nasıl kurulur, illa bir bankadan sanal pos mu gerekli aracılarla çalışma şansı var mıdır, paypal - moneybookers - vs bilimum firmalardan bu hizmeti veren var mıdır, Posu yurtdışından alabiliyorsam rahatça alabileceğim bir ülke bölge var mıdır,
uzun lafın kısası ödemeyi karttan geçmek isteyen müşteriler için aşağı yukarı ayda 50şer liralık 50tane ödemeyi nasıl şeyedebilirim?
işin vergisi algısı komisyonu nasıl işler?
bu işi yapan var midur?
Tablet yüzünden imlada sıkıntılar olabilir çok uğraştırdı şembelek.
şimdiden gani gani teşekkürler,
Allah hepimizi zengin etsin. Amin
-
Sanal pos için alternatifler var illa bankaya gerek yok komisyonla iş yapan firmalar var payu vs diye. Birde skrill var şuanda ödeme alabileceğin pp gibi ama ne kadar sağlam bilmiyorum hiç denemedim ama var diye biliyorum sadece. Araştırmana buradan başlayabilirsin hocam.
-
Bankadan alacaksan vergi levhası şart hocam.
https://eticaret.garanti.com.tr/Garanti-Sanal-POSa-Nasil-Basvurulur.aspx
-
Müşterilerim kredi kartı ile ödeme yapacağım dediğinde, n11 ile altın alıyorum. Sonra gidip bozduruyorum iyi oluyor :)
-
cache bunu yazdı
Müşterilerim kredi kartı ile ödeme yapacağım dediğinde, n11 ile altın alıyorum. Sonra gidip bozduruyorum iyi oluyor :)
Direkt normal e ticaret sitesinde olmaz ki o iş adam ürünü seçecek ödemeyi yapacak geçecek n11e gir altın al ver işi sıkıntılı olur :/
-
noname bunu yazdıcache bunu yazdı
Direkt normal e ticaret sitesinde olmaz ki o iş adam ürünü seçecek ödemeyi yapacak geçecek n11e gir altın al ver işi sıkıntılı olur :/
Anladım hocam, TurkPos'un oranları iyidi en son. Vergi levhan varsa al bi süre dene beğenmezsen başka şirkete geçebilirsin
-
Up, mühim
(vergi levham şimdilik yok)
turkpos alternatifi kimler var?
yabancı firmalardan bildiğiniz kimler var?
tişikirlir
-
Iyzico iyidir, hazir modulleride var her platform icin
-
nurulmac11 bunu yazdı
Iyzico iyidir, hazir modulleride var her platform icin
iyzico eğer eticaret sistemin yok ise (hazır veya özel farketmez) sabit ürünlerin ve fiyatların yoksa vermiyor sanalposu. Sadece eğer dernek veya vakıf isen bağış toplaman için veriyor.
-
Bankalar için yazıyorum,
Vergi levhası şart bazı bankalar blokeli çalışıyor yani paranı 30-45-60 gün içerde tutuyor sonra hesabına geçiyor.Bazı bankalar posu hemen onaylarken bazı bankalar yeni müşteriye hemen sanalposu vermiyor.Bankarın bir kısmı pos alınacak siteyi detaylı olarak incelerken kimi ana hatlarına bakıyor geçiyor.
Alternatif yöntemler,
Türkiyede faaliyet gösteren alternatif yöntemlerde payu,iyzico gibi yerler vergi levhası istiyor.Bunlarda % komisyon ve işlembaşı fiyat + % komisyon şeklinde çalışıyorlar.
Bazı kişilerde yurtdışından aldıkları posları kiraya veriyorlar hatta @cemnet müridinde açtığı bi konu vardı o da sanalpos veriyordu % komisyon ile burda da çalıştığın kişinin güvenilirliği en önemli kriter ama mürid olması + puan tabiki :)
-
payu var onuda bir araştır istersen