Kredi Kartı İle Ödeme Almak?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

selamlar, yeni mini-yatırımım için bazı soru işaretlerim var, konu hakkında bilgisi olanlar sorulara çok da bağlı kalmadan ana hatlarıyla bilgilendirme ve yönlendirme yaparsa çok sevinirim.

kredi kartı ile ödeme nasıl alınır, taksitli sistem nasıl kurulur, illa bir bankadan sanal pos mu gerekli aracılarla çalışma şansı var mıdır, paypal - moneybookers - vs bilimum firmalardan bu hizmeti veren var mıdır, Posu yurtdışından alabiliyorsam rahatça alabileceğim bir ülke bölge var mıdır, 

uzun lafın kısası  ödemeyi karttan geçmek isteyen müşteriler için aşağı yukarı  ayda 50şer liralık 50tane ödemeyi nasıl şeyedebilirim?

işin vergisi algısı komisyonu nasıl işler?

bu işi yapan var midur?

Tablet yüzünden imlada sıkıntılar olabilir çok uğraştırdı şembelek.

şimdiden gani gani teşekkürler,

Allah hepimizi zengin etsin. Amin

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Sanal pos için alternatifler var illa bankaya gerek yok komisyonla iş yapan firmalar var payu vs diye. Birde skrill var şuanda ödeme alabileceğin pp gibi ama ne kadar sağlam bilmiyorum hiç denemedim ama var diye biliyorum sadece. Araştırmana buradan başlayabilirsin hocam.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bankadan alacaksan vergi levhası şart hocam.

https://eticaret.garanti.com.tr/Garanti-Sanal-POSa-Nasil-Basvurulur.aspx

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek

Müşterilerim kredi kartı ile ödeme yapacağım dediğinde, n11 ile altın alıyorum. Sonra gidip bozduruyorum iyi  oluyor :)

En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    cache bunu yazdı

Müşterilerim kredi kartı ile ödeme yapacağım dediğinde, n11 ile altın alıyorum. Sonra gidip bozduruyorum iyi  oluyor :)

Direkt normal e ticaret sitesinde olmaz ki o iş adam ürünü seçecek ödemeyi yapacak geçecek n11e gir altın al ver işi sıkıntılı olur :/

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı
    cache bunu yazdı

Direkt normal e ticaret sitesinde olmaz ki o iş adam ürünü seçecek ödemeyi yapacak geçecek n11e gir altın al ver işi sıkıntılı olur :/

Anladım hocam, TurkPos'un oranları iyidi en son. Vergi levhan varsa al bi süre dene beğenmezsen başka şirkete geçebilirsin

En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Up, mühim

(vergi levham şimdilik yok)

turkpos alternatifi kimler var?

yabancı firmalardan bildiğiniz kimler var?

tişikirlir

...said addicted.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

Iyzico iyidir, hazir modulleride var her platform icin

black implies white, self implies other, life implies death.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek
    nurulmac11 bunu yazdı

Iyzico iyidir, hazir modulleride var her platform icin

iyzico eğer eticaret sistemin yok ise (hazır veya özel farketmez) sabit ürünlerin ve fiyatların yoksa vermiyor sanalposu. Sadece eğer dernek veya vakıf isen bağış toplaman için veriyor.

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek

Bankalar için yazıyorum,

Vergi levhası şart bazı bankalar blokeli çalışıyor yani paranı 30-45-60 gün içerde tutuyor sonra hesabına geçiyor.Bazı bankalar posu hemen onaylarken bazı bankalar yeni müşteriye hemen sanalposu vermiyor.Bankarın bir kısmı pos alınacak siteyi detaylı olarak incelerken kimi ana hatlarına bakıyor geçiyor.

Alternatif yöntemler,

Türkiyede faaliyet gösteren alternatif yöntemlerde payu,iyzico gibi yerler vergi levhası istiyor.Bunlarda % komisyon ve işlembaşı fiyat + % komisyon şeklinde çalışıyorlar.

Bazı kişilerde yurtdışından aldıkları posları kiraya veriyorlar hatta @cemnet müridinde açtığı bi konu vardı o da sanalpos veriyordu % komisyon ile burda da çalıştığın kişinin güvenilirliği en önemli kriter ama mürid olması + puan tabiki :)

ZzZzZzZ...!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    juniourfalcon
    juniourfalcon's avatar
    Erkek

payu var onuda bir araştır istersen

Toplam Hit: 2350 Toplam Mesaj: 14
vergi sanal pos e ticaret reel pos