Kredi Kartı Kodsuz Bilet Aldım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

slm müridler. xx turizmden 08,06,2011 de online bilet almak için web sitesine girdim. üye olmam gerekiyomuş. oldum da nitekim. sonra kredi kartı bilgilerimi girdim koltuğumu seçtim. al dedim sayfa tekrar yüklendi. hiç bir uyarı yoktu alındı alınmadı diye. acaba safari de mi bkluk var dedim. IE Chrome opera Ff de denedim aynıydı sonuç. hay sizin online bilet anlayışınıza dedim ve yattım.(08,06 23:00 gibiydi olay) neyse sabah kalktım 8,30 gibi gittim bu sefer de yazıhaneden nakit olarak aldım. netten 12 numarayı deniyodum dolu dedi 11i aldım bende. neyse otobüs saati geldi bindim yola çıktık. muavin geldi abi yan koltuğu da sen almışsın dedi. netten almaya çalıştım ama vermedi dedim o elindeki yolcu listesi zımbırtısını gösterdi doru o da benim adımaydı internetten alındı diyodu :S ben madem bu bileti iptal edin parasını verin dedim onu yazaneden ismail abe var ona söle dedi. inince ona söledim olmaz yapamıyoz dedi. yolcu listesinde geldi gelmedi yazıyolar ya benim netten aldığım boş bırakıldı. müşteri servisine mail attım bi şey olur mu acab? ne yapmam gerekiyor? kaymakamlıklardaki tüketici haklarına gitsem bişey yapabilir miyim? saygılar

Edit: bildiğim kadarıyla yasal olarak netten kredi kartıyla işlem yapılacağında tek kullanımlık SMS şifresi gelmesi mecburi değil mi? banka vakıfbank

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Hocam madem online alışverişin olmadığı kanısındaydın, neden telefonla arayıp durum hakkında bilgi almadın. Online olarak bilet aldım ama, alıp almadığı konusunda emin olamadım diye sorsaydın. 2. defa gişeden almak zorunda kalmazdın.

Online satış yapan firmanın ücretsiz destek telefonuda vardır herhalde.

Bence burda birazda hata sende.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

coLin bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam madem online alışverişin olmadığı kanısındaydın, neden telefonla arayıp durum hakkında bilgi almadın. Online olarak bilet aldım ama, alıp almadığı konusunda emin olamadım diye sorsaydın. 2. defa gişeden almak zorunda kalmazdın.

Online satış yapan firmanın ücretsiz destek telefonuda vardır herhalde.

Bence burda birazda hata sende.

hacı sorma eşşekliğin çoğu bende. fakat netten alışverişte mutlaka sms gönderilmesi gerekmiyor mu? kod göndermeyince hiç sormadım. zaten 2 saat sonra falan mail atmışlar gece biletiniz falan flan diye bakmaım işte 2, eşşekliğimde otogara gidince dün böle böle denedim nie almıyo falan desem gene çıakrdı ortaya alındığı. ama diyorum ya eşşekliğin çoğu bende ama kod yollamaları gerekiyor. yoksa senin kredi kartınla milyonlarca işlem yapılabilir sadece kart no cvv son kull tar soruluyo bi de isim. yani sms gelemsi gerekiyo mutlaka :S

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wikwik
    wikwik's avatar
    Erkek

Hocam 3D ile alışveriş yapmıyorsanki otobüs firmalarında bu seçenek yok, kod gelmiyor. Alışveriş için KK numaran, son kullanma tarihi ve güvenlik no yeterli. Dolaysıyla bütün sorumluluk sende maalesef bir şey çıkmaz.

Bilgi Güçtür.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

wikwik bunu yazdı:

Hocam 3D ile alışveriş yapmıyorsanki otobüs firmalarında bu seçenek yok, kod gelmiyor. Alışveriş için KK numaran, son kullanma tarihi ve güvenlik no yeterli. Dolaysıyla bütün sorumluluk sende maalesef bir şey çıkmaz.

yapma ya otobüs şirketlerinde öle mi ki:S desene gte giren şemsiye açılmaz...

açılsa da zaten o gtten hayır gelmez. iyi gene çok girmedi bari

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

çoğu firmada kredikartı bilgilerini girip onaylayınca ekranda biletiniz alınmıştır teşekkür ederiz diye yazı görünür. nilufer turizm ve kamilkoç öyle. rahat rahat yolculuk yapmış oldun boş ver :)

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

kalemlik bunu yazdı:

çoğu firmada kredikartı bilgilerini girip onaylayınca ekranda biletiniz alınmıştır teşekkür ederiz diye yazı görünür. nilufer turizm ve kamilkoç öyle. rahat rahat yolculuk yapmış oldun boş ver :)

sorma host acımış halime çay la kekten de iki tane verdi :P çifte standart bu olsa yerek. yan koltuğa da uzattım kıçımın yarısı ohhh.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hakkını otobüs hareket saatinden önce arayacaktın hocam, geçmiş olsun :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

bir bardak soğuk su iyi gelir arkadaş ,haram et gitsin

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

internet bankacılığına girişte sms geliyor, online alışveriş yaparken sms gelmez.

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:

Hakkını otobüs hareket saatinden önce arayacaktın hocam, geçmiş olsun :)

saoalsın hocam ama rahat rahat geldim arada böle yapmak iyi gelir :)

Toplam Hit: 2975 Toplam Mesaj: 18