Kredi Kartı Limiti
-
beyler şu an okumaktayım çalışmıyorum bir iş için 1500 lira limitli bir kart almam lazım
nasıl alabilirim oluru varmıdır bir şekilde
-
4 Ay sonra : 2500 lira kart borcu yüzünden icra geldi hukucu arkadaşlar yardım..
-
swordfish bunu yazdı
4 Ay sonra : 2500 lira kart borcu yüzünden icra geldi hukucu arkadaşlar yardım..
:D:D:D
@desti: iş bankası 1000lira limitli işte üniversiteli maximum kart veriyor. Ama bu iş biraz şansa, kimi arkadaşıma 500lira limitli vermişler kimine biraz daha fazla,bize 1000er lira limitli verdiler bi arkadaşla birlikte. Limit arttırımı yapabiliyorsun sanırım ama öğrenci kartı olarak kalıyormu kefil mefil istiyorlarmı falan bilmiyorum tam prosedür nedir.
-
hayatım boyunca gelir gider dengesini her zaman korudum hiç bir borcun altına girmedim ( bu ilk olur )
o kadar alacağım olmasına rağmen borcum hiç yok hiç olmadı
ne kadar param varsa o kadar harcadım
amacım işimi daha önceden halletmek
beklemek istemiyorum para biriktirmekle
aylık 200+ TL kenara atabiliyorum
7 ayda geri ödemesini zorlanmadan yapabilirim
sonuç olarak oluru varmıdır bu işin
evde herkes çalışıyor benden küçük kardeşim dahil.. en son onun adına açtırırım ama kendi adıma olsun istiyorum
DestinatioN tarafından 15/Eki/12 12:34 tarihinde düzenlenmiştir -
Hacı bak ne diyorum 1000limitli veriyor adamlar, git konuş 1500 limit lazım veriyonuzmu diye.
-
ben hayatımda hiç kredi kartı kullanmadığım halde asya banka gittim
500 tl limitli kredi kartını 30 dk da teslim ettiler
15 gun sonra sms ile 1000 tlye çıkardılar
asya bank iyidir git başını vur hemen
-
Fazla İş yapmayan bankalar (En meşhurlara ve sağlamlara kıyasla) daha fazla limit verırler ...
Bknz: İNGBANK , DENİZBANK , TEB , ANADOLUBANK , VB GİBİ :) -
tamam wasd dediğini deneyeceğim
edit: şu bankaların olması lazım
yapı kredi
iş bankası
garanti
finansbank
-
DestinatioN bunu yazdı
tamam wasd dediğini deneyeceğim
edit: şu bankaların olması lazım
yapı kredi
iş bankası
garanti
finansbank
iş bankasından başka alma tavsiyem
-
vermeseler bile 2 kredi kartı ile yapabilirsin. örn birinin 800 limiti diğerinin 600 vardır internetten alışveriş yapmazsan 1400u 2 karttan çekip aynı taksite böldürürsün.
iş bankası 1000 veriyor zaten.
-
eyvallah angel sağolasın
iki kartda olabilir tabi
peki bu kartların yıllık aidatı oluyormu