folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Kredi Kartı Limitini Nakite Çevirmek

Kredi Kartı Limitini Nakite Çevirmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

toptancılar sitesi, kuyumcu soruştur mutlaka yapan vardır oralarda.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Moustafa
    Moustafa's avatar
    Erkek

Döviz bürolarına gideceğim veya gram altın alıp geri satacağım sanırım hocalar hepinize teşekkür ediyorum. Gram altında pek bir makas olmuyor sanırım. İyi forumlar dilerim :)

Mustafa
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek
    watervay bunu yazdı

Bulunduğum yerde bu işi yapan döviz büroları var. %3 komisyon alıp pos cihazından çekiyorlar. parayı da sana nakit veriyorlar. Muhtemelen oralardada vardır bu işleri yapan. 

Kredi kartından bankalar %2 gibi kesinti yaptığı bi dönemde bi de fatura ayarlayacagin bi çekimi %1 kar için kim yapar 

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek
    Moustafa bunu yazdı

Döviz bürolarına gideceğim veya gram altın alıp geri satacağım sanırım hocalar hepinize teşekkür ediyorum. Gram altında pek bir makas olmuyor sanırım. İyi forumlar dilerim :)

KK ile altın almak istersen komisyon keserler

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek
    xxjokerxx bunu yazdı
    watervay bunu yazdı

Bulunduğum yerde bu işi yapan döviz büroları var. %3 komisyon alıp pos cihazından çekiyorlar. parayı da sana nakit veriyorlar. Muhtemelen oralardada vardır bu işleri yapan. 

Kredi kartından bankalar %2 gibi kesinti yaptığı bi dönemde bi de fatura ayarlayacagin bi çekimi %1 kar için kim yapar 

Ne kazanır ne öder bilmem ama burda yapıyorlar.

Syntax error..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diplomali-issiz
    diplomali-issiz's avatar
    Erkek

hocam en rahatı bim'e gideceksin en temiz yolu. ama 6000 tl den şüphelenbilirler parayı çevirdiğini falan kıllık yapmasınlar diye en mantıklısı şu; 6 bim mağazasından birer tablet alacaksın şu 450 tl civarı olanlardan jelatinini açmadan 2 saat sonra iadeye git, fişlerini ayrı ayrı sakla ama karışmasın :D sıfır komisyonla olduda bitti maşalalh :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek
    JOE bunu yazdı
    Freak bunu yazdı

komisyon yok babuş :) 

Hocam sen şimdi bunu dedin ya sanki kampanya gibi :) nasıl işliyor prosedür. Hani bize de lazım olur belki 

sigortacıyım ben. alır kartından keserim.

yalnız belge imzalamamız lazım bu harcamalar için xxxx xxxx kişisine yetki verdim diye :) 

SYL 184
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saposcol
    saposcol's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    diplomali-issiz bunu yazdı

hocam en rahatı bim'e gideceksin en temiz yolu. ama 6000 tl den şüphelenbilirler parayı çevirdiğini falan kıllık yapmasınlar diye en mantıklısı şu; 6 bim mağazasından birer tablet alacaksın şu 450 tl civarı olanlardan jelatinini açmadan 2 saat sonra iadeye git, fişlerini ayrı ayrı sakla ama karışmasın :D sıfır komisyonla olduda bitti maşalalh :D

sana o parayı nakit mi verecekler sanıyorsun :) geri kredi kartına iade edecekler.Ayrıca mağazadan görerek aldığın elektronik ürünün iadesi mümkün değil

Hakedeni hayatıma sokarım, haketmeyenin hayatına sokarım..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek
    saposcol bunu yazdı
    diplomali-issiz bunu yazdı

sana o parayı nakit mi verecekler sanıyorsun :) geri kredi kartına iade edecekler.Ayrıca mağazadan görerek aldığın elektronik ürünün iadesi mümkün değil

Hocam bim de pos makinesi iade kısmı kapalı birkaç bim üzerinden alıp iade ederek çevirebilirsin.bende sıkışınca öyle yapıyorum. Ve evet iade alıyolar yükte hafif sahada ağır bişiler alması yeterli.

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek

la kredi kartı ile benim hesaba para yolla ben hesaptan çekip sana vereyim ama İstanbul da isen yoksa kimse kimseye güvenmiyor uzak şehir ise zaten ben uğraşmam

Toplam Hit: 5491 Toplam Mesaj: 37
kredi limit nakit kart