Kredi Kartı Limitini Nakite Çevirmek
-
toptancılar sitesi, kuyumcu soruştur mutlaka yapan vardır oralarda.
-
Döviz bürolarına gideceğim veya gram altın alıp geri satacağım sanırım hocalar hepinize teşekkür ediyorum. Gram altında pek bir makas olmuyor sanırım. İyi forumlar dilerim :)
-
watervay bunu yazdı
Bulunduğum yerde bu işi yapan döviz büroları var. %3 komisyon alıp pos cihazından çekiyorlar. parayı da sana nakit veriyorlar. Muhtemelen oralardada vardır bu işleri yapan.
Kredi kartından bankalar %2 gibi kesinti yaptığı bi dönemde bi de fatura ayarlayacagin bi çekimi %1 kar için kim yapar
-
Moustafa bunu yazdı
Döviz bürolarına gideceğim veya gram altın alıp geri satacağım sanırım hocalar hepinize teşekkür ediyorum. Gram altında pek bir makas olmuyor sanırım. İyi forumlar dilerim :)
KK ile altın almak istersen komisyon keserler
-
xxjokerxx bunu yazdıwatervay bunu yazdı
Bulunduğum yerde bu işi yapan döviz büroları var. %3 komisyon alıp pos cihazından çekiyorlar. parayı da sana nakit veriyorlar. Muhtemelen oralardada vardır bu işleri yapan.
Kredi kartından bankalar %2 gibi kesinti yaptığı bi dönemde bi de fatura ayarlayacagin bi çekimi %1 kar için kim yapar
Ne kazanır ne öder bilmem ama burda yapıyorlar.
-
hocam en rahatı bim'e gideceksin en temiz yolu. ama 6000 tl den şüphelenbilirler parayı çevirdiğini falan kıllık yapmasınlar diye en mantıklısı şu; 6 bim mağazasından birer tablet alacaksın şu 450 tl civarı olanlardan jelatinini açmadan 2 saat sonra iadeye git, fişlerini ayrı ayrı sakla ama karışmasın :D sıfır komisyonla olduda bitti maşalalh :D
-
JOE bunu yazdıFreak bunu yazdı
komisyon yok babuş :)
Hocam sen şimdi bunu dedin ya sanki kampanya gibi :) nasıl işliyor prosedür. Hani bize de lazım olur belki
sigortacıyım ben. alır kartından keserim.
yalnız belge imzalamamız lazım bu harcamalar için xxxx xxxx kişisine yetki verdim diye :)
-
diplomali-issiz bunu yazdı
hocam en rahatı bim'e gideceksin en temiz yolu. ama 6000 tl den şüphelenbilirler parayı çevirdiğini falan kıllık yapmasınlar diye en mantıklısı şu; 6 bim mağazasından birer tablet alacaksın şu 450 tl civarı olanlardan jelatinini açmadan 2 saat sonra iadeye git, fişlerini ayrı ayrı sakla ama karışmasın :D sıfır komisyonla olduda bitti maşalalh :D
sana o parayı nakit mi verecekler sanıyorsun :) geri kredi kartına iade edecekler.Ayrıca mağazadan görerek aldığın elektronik ürünün iadesi mümkün değil
-
saposcol bunu yazdıdiplomali-issiz bunu yazdı
sana o parayı nakit mi verecekler sanıyorsun :) geri kredi kartına iade edecekler.Ayrıca mağazadan görerek aldığın elektronik ürünün iadesi mümkün değil
Hocam bim de pos makinesi iade kısmı kapalı birkaç bim üzerinden alıp iade ederek çevirebilirsin.bende sıkışınca öyle yapıyorum. Ve evet iade alıyolar yükte hafif sahada ağır bişiler alması yeterli.
-
la kredi kartı ile benim hesaba para yolla ben hesaptan çekip sana vereyim ama İstanbul da isen yoksa kimse kimseye güvenmiyor uzak şehir ise zaten ben uğraşmam