Kredi Kartı Taksitlerini Önceden Ödeme
-
Millet Selam,
Yapı Kredi, İş Bankası ve ING Bank üzerinde hesaplarım ve kredi kartlarım var.
bunlardan yapılmış 3-5 taksitli harcama var, 12 ay'lık.
Kartlardaki taksitlerin tamamını kapatabilir miyim?
Örneğin daha 2/12 taksidi ödenmiş bi takstili satışın ben geri kalan 10 taksidinide yatırıp bitirmek istiyorum.
Mümkün müdür?
-
Benim bildiğim kadarı ile olabilir kredi çekme sistemindede oluyordu herhalde
-
Ben yapi kredinin kartini kullaniyorum paranin hepsini yatirinca taksitler kapanmiyor diye biliyorum mesela taksit 30 lira sen 50 lira yatirdin kalan 20 lira gelecek aya +20 olarak aktariliyor yani gelecek aydan dusuyor belki ayrica bir islemle kapatiyordur onu bilmiyorum
-
olur tamamını odersen mesela 700 yatirdin aylık ekstre gelir ama ödenecek tutar sifir gösterir
-
Fazla para yatırınca taksiti düşmeyip bakiyene + olarak işler. Bankanı arayıp taksitleri iptal ettirip direk yatırarak kapatabilirsin. Direk bankanı ara ve konuş ortak yolu bulursunuz.
-
borcun ne kadarsa yatır hepsini her ay ototmatik düşsün hesaptan :)
-
SeRDaR bunu yazdı
borcun ne kadarsa yatır hepsini her ay ototmatik düşsün hesaptan :)
bu bende işe yaramıyor. toptan yatırıyorum sonra gidip para var nasılsa amk diye yatırdığımı harcıyorum tekrar taksit ödemeye devam ediyorum haliyle :D
taksitten nefret ediyorum sırf bu yüzden.
ama asgari tutarı düşürdüğü içinde bi yandan seviyorum :D
-
borcun hepsini ödersen doğal olarak kapanır fakat örneğin 30 liralık taksidin var. 300 lira toplamda. 30 lira fazladan yatırırsan gelecek taksitten değil toplamdan düşüyor geçen gün başıma geldi.
-
bankayı ara. taksitlerin hepsinin gelecek ekstrene yansımasını iste. ekstrene yansısın. sonra öde :)
-
kapattırabilirsin hocam sıkıntı olmaz fazladan yatırdığın her tutar toplam borçtan süşmez fakat +nakit olarak görünür k.kartında ama sen bütün borçları odersen gidip bankadan kartın iptalini isteyebilirsin.
-
1200 TL limitli 2 kredi kartım vardı. haliyle içleri bolca taksitle doluydu. gittim kredi kartı borçlarını tamamen kapattım. sonra müşteri hizmetlerini aradım ve kredi kartımın tamamen iptal edilmesini istiyorum borcumu kapattım dedim. kartları iptal ettiler. Bende kartları güzelce makasla kestim imha ettim..
Geçenlerde ekstre göndermişler.. eski aya ait toplam kullanılabilir limit 1200 TL ( borç yok ) diye
ulan madem borcum yok kapatmışım kartı daha neden ekstre gönderiyorsun.
Sebebini bilen var mı ?
THT2005 tarafından 28/Haz/13 11:59 tarihinde düzenlenmiştir