Kredi Kartlarında Taksit Sayısı Düşürüldü
-
İhtiyaç kredisi çekip 12 ayda ödemek daha ucuza geliyor operatörden
-
Kısacası popoya çadır girdi bizim millete ama hala çatırın içine uçak savar sokmak istiyor. Ne güzel herseyi peşin yerine vade farksız taksit yapıyordum taş koydular önüme :(
-
operatörlerde de kaldırdılar. bence güzel oldu.
15 Ağustos 2018 tarihinde Resmi Gazete’de yayınlanan “Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketlerinin Kuruluş ve Faaliyet Esasları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” ve “ Bankaların Kredi İşlemlerine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik”le getirilen değişiklikler gereği 1 Eylül’den itibaren cep telefonu, tablet ve bilgisayar alımı amacıyla kullandırılan kredilerin vadesi altı ayı geçemeyecektir.Bu süreye kadar Turkcell Mağazaları’ndan 48 aya varan vade seçenekleriyle kredi kullanabilir ve cihaz satın alabilirsiniz.
-
Taksit olayina tahribat ahalisi kizmis ama soyle dusunemezmiyiz.Mesela;
Maasim 4 bin. 2 bin bana kira vs yetiyor. Almak istedigim urunlerin toplam maliyeti 10 bin lira. Ne guzel 5 e bolsem hepsini toptan alirim.Niye siraya koyuyorum ki hepsini alabileceksem. Ya da 10 bin liram var hepsini bi anda vermek istemem. Cebimde kalsin nolur nolmaz yine ben ayda 2 bin odeyeyim.
Ha taksit olayinda faiz vs var o da yine benim hür irademe kalmis. Bazen ihtiyac varsa faizi gozumuze gelmeyebilir. Bunu ticaret yapanlar iyi bilir. Pesin vermek mi yoksa %10 faizli 6 ay vadeli çek vermek mi kesinlikle çek vermek.
vardamir tarafından 20/Ağu/18 20:01 tarihinde düzenlenmiştir -
Televizyonlar da mı 3 taksit oldu?