Kredi Kartlarının Onaylanması..
-
Kredi kartlarının onaylanması nasıl oluyo çok acil yardım edecek biri arıyorum. bunun yanında kredi kartının arkasındaki güvenlik kodunun son 3 rakamını istiyo bazı siteler ve son kullanma tarihini bunları nasıl ayarlicaz lütfen bilen arkadaşlar yardım etsin...!
-
Bilgi bankasına bak
-
İyide bilgi bankasında güvenlik kodu ve kredi kartı tarihi hakkında bilgi vermemiş çoğu siteler güvenlik kodu ile son kullanım tarihinide soruyor lütfen yardım edin çok acil yardım lazım...!!!
-
Son kullanma tarihini istemesi normal zaten bişiler almak için.
CC No, CVV ( Arkadaki Üç Numara Dediğin ) ve son kullanma tarihini bilmen zorunludur. CC no yu verince CVV yi veren bir program vardı ama ne adını nede çalıştığını hatırlıyorum. -
Kredi kartı numarası belli bir algoritmaya sahiptir.Bunları üreten yüzlerce generator program bulabilrsin.
Ama son kullanma tarihi ve CVV2 numarası bağımsızdır.Yani banka tarafından belirlenir, kuralı falan yoktur. -
yaş o iş cvv veremez kafasına göre hiç bi program en fazla kredi kartı nosu düzenlersin senin verdiğin cvv lere provice vermez banka..
-
evt bu topic in de aşk bölümünde olması cok normal :) he kredi kartıyla sefgiline bişeler alcaqsan oke ama onun dısında bunun ne işi war burda : )
-
harika cvv yontemi var :P sır bende kalsın acıklamim
-
Aşkı parayla alabilirim mesajı vermeye çalışıyor arkadaş heralde (:
-
son kullanma tarihi ve CVV2 numarasını bulabilen bi program yokmu çok acil lazım beyler eğer bilen varsa lütfen yardım etsin..!
-
--------------------- PayPal Full --------------------
PayPal Email ID: elvajean2000@yahoo.com
PayPal Pass: niceflower
--------------------- Owner info ---------------------
First Name: Christopher
Last Name: Leeds
Address : 143 Oakdale Drive
City: Tallmadge
State: OH
Zip: 44278
Country: U.S.A.