Kredi Ve Yurtlar Kurumu Şikayet Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Persebar
    Persebar's avatar
    Erkek

Kansizlar yuzunden yilbasina huzunlu girdim ya. Sabahtir ne bok yiyecem diye dusunuyorum okulu biraksam okumadi olucam ki birakmakta istemiyorum derslerimde iyi birakmasam gariban anam calisiyor yemeyip icmeyip bana yolluyor kafayi yicem vallah..

Sistemlerdeki güvenlik açıkları, onu üretenleri unutmamanız için üretenler tarafından bırakılan bir hatıradır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Valilige dilekce yaz yada direk.gorus durumu.anlat burs iste.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

18 yaş üzeri gençlerin ailelerin maddi durumlarını neden incelerler bu da ayrı bir mevzu ?.. Belki babası para vermiyor adama.. 

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    d3lete
    d3lete's avatar
    Erkek
    Persebar bunu yazdı

Kansizlar yuzunden yilbasina huzunlu girdim ya. Sabahtir ne bok yiyecem diye dusunuyorum okulu biraksam okumadi olucam ki birakmakta istemiyorum derslerimde iyi birakmasam gariban anam calisiyor yemeyip icmeyip bana yolluyor kafayi yicem vallah..

Hocam okulda burs veriyor onun başvurusu geçtimi bilmiyorum öğrenci işlerine uğra ayrıca tev bursunu da araştır

d3lete tarafından 01/Oca/15 11:04 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Persebar
    Persebar's avatar
    Erkek

Okulun geçti sanırım yapacak birsey kalmadi istanbula gidince bir kac kisiyle konusup nasil debletten burs durumunu duzeltirim diye arastiracagim. Olmadi tatilimi ozel burs aramakla gecirecegim onerileriniz tavsiyeleriniz vs. İcin cok tesekkur ederim Rabbim tum ihtiyac sahiplerine istedikleri kadarini versin magdur durumda birakmasin..

Sistemlerdeki güvenlik açıkları, onu üretenleri unutmamanız için üretenler tarafından bırakılan bir hatıradır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalenes
    kartalenes's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

18 yaş üzeri gençlerin ailelerin maddi durumlarını neden incelerler bu da ayrı bir mevzu ?.. Belki babası para vermiyor adama.. 

Aynen öyle hocam benim peder para vermiyo diye bursa başvurcaktım ama mal varlığı vergi numarası falan istedikleri için başvurmadım :/

Olduğu kadar , Olmadığı kader ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    SUPERBICO bunu yazdı
    başvuruda belgeye gerek olmayan sallamalar işe yarıyormuş. ben de sonradan öğrenmiştim

ben ona 5 kardeşiz hepımız ogrencıyız ev kira araba yok aylık gelir 400 tl yazmıstım kredi cıktı benden sonrakı kardesımede kredı cıktı  zannetmıyorm onun geçerliliği oldugunu :)

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Persebar
    Persebar's avatar
    Erkek

Arkadaslar son durum hakkinda bilgi vereyim değişen birşey yok fakat ;

Geçen senelerde burs cikmayip kredi cikan bir arkadasla okulda muhabbet etme sansim oldu bana bagli oldugumuz kyk mudurlugune kredimin bursa cevrilmesini istiyorum diye dilekçe yaz dedi. Bende isin aslini ogrenmek icin kredi ve yurtlar kurumu mudurlugune ciktim aynen sordum dedim boyle birsey var mi adam bana sert bir sekilde cikis yaparak yok dedi bende tabi sesinizi yukseltmenize gerek yok buraya bilgilenme amacli geldim deyip adaletsizligin farkinizdasinizdir umarim evi arabasi olana cikiyor bize cikmiyor dedim devam ettim benim resmi gelirim 1100 lira dedim adam sozumu kesip 1100 lira gelirin var birde burs mu istiyorsun deyince ben deliye dondum istanbulda 600 lira kira burda 300 lira yurt parasi ben ne yiyip ne icicem diye cikistim sen 1100 lira ile kendin zor gecinirsin brnim annem hem kendini hemde beni besliyor diye cikistim ( annem babamdan emekli maasi aldigi icin sigortasiz calisiyor ) sonta yanindaki yardimci kadin atladi notlarin nasil diye bende dedim 3 ort uzerinde iyi sen boyle devam et ikinci donem ' belki ' burda cevrilir dedi.  Velhasil dilekce olayini adam onaylamadi sinir oldugumla kaldim.. İcimi dokmek istedim tesekkurler..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    Persebar bunu yazdı

Arkadaslar son durum hakkinda bilgi vereyim değişen birşey yok fakat ;

Geçen senelerde burs cikmayip kredi cikan bir arkadasla okulda muhabbet etme sansim oldu bana bagli oldugumuz kyk mudurlugune kredimin bursa cevrilmesini istiyorum diye dilekçe yaz dedi. Bende isin aslini ogrenmek icin kredi ve yurtlar kurumu mudurlugune ciktim aynen sordum dedim boyle birsey var mi adam bana sert bir sekilde cikis yaparak yok dedi bende tabi sesinizi yukseltmenize gerek yok buraya bilgilenme amacli geldim deyip adaletsizligin farkinizdasinizdir umarim evi arabasi olana cikiyor bize cikmiyor dedim devam ettim benim resmi gelirim 1100 lira dedim adam sozumu kesip 1100 lira gelirin var birde burs mu istiyorsun deyince ben deliye dondum istanbulda 600 lira kira burda 300 lira yurt parasi ben ne yiyip ne icicem diye cikistim sen 1100 lira ile kendin zor gecinirsin brnim annem hem kendini hemde beni besliyor diye cikistim ( annem babamdan emekli maasi aldigi icin sigortasiz calisiyor ) sonta yanindaki yardimci kadin atladi notlarin nasil diye bende dedim 3 ort uzerinde iyi sen boyle devam et ikinci donem ' belki ' burda cevrilir dedi.  Velhasil dilekce olayini adam onaylamadi sinir oldugumla kaldim.. İcimi dokmek istedim tesekkurler..

Durumu Bimer'e bildirebilirsin.Çözüm çok yakınında :D

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Toplam Hit: 2750 Toplam Mesaj: 20