Kredi Yurtlar Kurumu Kredisi Hakkında
-
arkadaşlar krediye basvurdum ve cıktı e gidip noterden taahhutname aldım ama sonra taahhutnameyi kyk ya yollamayı unutmusum neyse ocak ayındaki kredileri kaçırdım simdi af çıkmıs ayın 16 sına kadar e ben de ankaraya postaladım taahhutnameyi şimdi ben 8 şubat ta ocak ayının kredisini de alacakmıyım yani kacırdıgım krediyi bir sonraki ayda verecekler mi bana.....cevap bekliyorum bu olayları bilen arkadaslardan
-
Bundan sonrakileri alsan, öp de başına koy..
-
bende 2 senedir okuyorum ama kredi için başvurmadım, acaba seneye için bu yaz başvuru yapsam olur mu :|
bu sene bitti artık :|
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------bende 2 senedir okuyorum ama kredi için başvurmadım, acaba seneye için bu yaz başvuru yapsam olur mu :|
bu sene bitti artık :|
-----------------------------
istediğin seneden başvurabilirsin -
kalan yıllara göre senet yapıyorum yani, bu iyimiş :W
sefillik diz boyu malum :W
neyse sağol :W
-
benim soru kaynadı araya:D
-
antitartar bunu yazdı:
benim soru kaynadı araya:D
-----------------------------x
ben 2002 de ünili oldum 2003 de kredi aldım bizde noterden bişi istememişlerde ondan bir bilgim yok
-
Valla bugün gittim bankaya.
İkametgah senediyle kimlik fotokopisini filan verdim 180 gayme aldım :|
Yahu notere gidiyosunda kardeşim nasıl yurtkura senedi vermeyi unutuyosun :D
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Valla bugün gittim bankaya.
İkametgah senediyle kimlik fotokopisini filan verdim 180 gayme aldım :|
Yahu notere gidiyosunda kardeşim nasıl yurtkura senedi vermeyi unutuyosun :D
---------------------------ne bileyim abi eşşekliğime geldi desenize gitti 180 lira offf of
-
benden size tavsiye kesinlikle kredi işine girmeyin çok kötü koyuyo geri ödemesi ben 640 lira yatırıyom, şimdiki aklım olsa zinhar almazdım.
-
cepni bunu yazdı:
benden size tavsiye kesinlikle kredi işine girmeyin çok kötü koyuyo geri ödemesi ben 640 lira yatırıyom, şimdiki aklım olsa zinhar almazdım.
-----------------------------5.500 de bize çaktılar