Kredi/Bur Sonuçları Açıklandı Deniliyor Bilgisi Olan ?
-
-
sadece bunlar var belgeli şey, bilen biri yardım etsin =))
TC Kimlik Numarası: ******** Adı: ALİ Soyadı: **** Öğrenim,Burs,Katkı İstek: Öğrenim Burs Katkı Sınıfınız: 2 Baba Adı: **** Üniversite Adı: ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ-ZİRAAT FAKÜLTESİ-ZİRAAT MÜHENDİSLİĞİ Baba Belgesi: Belge Vermeyecektir Anne Belgesi: Belge Vermeyecektir Öncelik Belgeniz: -
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Hacı sabret. Zaten çıksada notere filan bi sürü iş :S
Dua et çıkmasın verecekleri 180 lira :D
-----------------------------ocak ta 200 olur la...kendimi çok inandırdım hacı olacak,olması lazım :D
-
yeah sende bi gariplik var :S
ya da yanlış alarm mı acaba?
ben de hepsine başvurdum sadece öğrenim yazıyo demek ki o çıkacak olmalı çünkü önceden orası açılmıyodu
-
2009-2010 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA YÜKSEKÖĞRENİM KREDİ VE YURTLAR KURUMUNDAN BURS, ÖĞRENİM, KATKI KREDİSİ MÜRACAATINDA BULUNAN ÖĞRENCİLERİN TESLİM ETMELERİ GEREKEN BELGE SÜRELERİ 20 KASIM 2009 TARİHİNE KADARDIR. ÖĞRENCİLER KYK'nın WEB SAYFASINDA E-HİZMETLER LİNKİNİN ALTINDA BULUNAN "2009-2010 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA KATKI,ÖĞRENİM, BURS ALMAK İÇİN MÜRACAATTA BULUNAN ÖĞRENCİLERDEN İSTENİLEN BELGELER" MENÜSÜNÜ AÇARAK TC KİMLİK NUMARALARI İLE KENDİLERİNDEN İSTENEN BELGELERE ULŞABİLİRLER.
otomasyonumuzdaki açıklama şu :|
-
o zaman yanlış alarm
açıklanmamış heyecan yok =/
-
Prometheus bunu yazdı:
o zaman yanlış alarm
açıklanmamış heyecan yok =/
açıklandımı açıklanmadı mı ? -
NOT: 1-BURS, ÖĞRENİM VE/VEYA KATKI KREDİSİ SONUÇLARI YUKARIDA SİZDEN İSTENEN BELGE VAR İSE KURUMUMUZA GELDİKTEN SONRA İLERİ BİR TARİHTE AÇIKLANACAKTIR.
2-SİZDEN İSTENİLEN BELGE YOK İSE BEKLİYORSUNUZ.
3-YUKARIDA ÖNCELİK BELGESİ KISMI DOLU OYSA SİZİN BÖYLE BİR DURUMUNUZ YOK SEHVEN İŞARETLEMİŞ İSENİZ HER HANGİ BİRŞEY YAPMANIZA GEREK YOKTUR. KURUMUMUZ ÖNCELİK BELGESİ ALANI DOLU OLUP DA BELGESİNİ GÖNDERMEYENLERİN ÖNCELİĞİNİ OTOMATİKMAN SİLECEKTİR. BUNUN İÇİN DİLEKÇE YAZMANIZA GEREK YOKTUR..
4-YUKARIDA SİZDEN İSTENİLEN ÖNCELİK BELGENİZİ İLGİLİ KURUMLARDAN TEMİN EDEREK, BELGENİN ASLINI DİLEKÇE EKİNDE ADINIZI SOYADINIZI, TC KİMLİK NUMARANIZI VE ÖĞRETİM KURUMUNUZU YAZARAK 20.11.2009 TARİHİ CUMA GÜNÜ MESAİ SAATİ BİTİMİNE KADAR,
- BULUNDUĞUNUZ YERDEKİ KURUMUN BÖLGE VE/VEYA YURT MÜDÜRLÜKLERİNE,
- BÖLGE VEYA YURT MÜDÜRLÜĞÜ BULUNMAYAN YERLERDE İSE KURUMUN “KREDİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI CEMAL GÜRSEL CAD. NO :61 06590-CEBECİ-ANKARA” ADRESİNE POSTA VEYA ELDEN TESLİM EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR.
bune aq:S benden istenen belge yok bekliyorum :D
Öğrenim,Burs,Katkı İstek: Öğrenim Burs - yazıyor neye işaret acaba bu aq vercekleri bi 180 lira bekle Allah dur :S
-
Aynı şekilde yazıyo bende de bu ne daha önce alanlar bi yardım etsin yav=)
-
gfb_soldier bunu yazdı:
Aynı şekilde yazıyo bende de bu ne daha önce alanlar bi yardım etsin yav=)
-----------------------------Öğrenim,Burs,Katkı İstek: Öğrenim Burs Katkı bunları istemişimde hangisi çıkmış nerden ögrenecez