Kreston"Un Meşhur Videoları :B
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------Fuck soad !
Konser Biletlerinin Üzerinde Türkler ve Köpekler Giremez Yazan Grubun Videosunu Yapan Adamın Ben Töbe Töbe. Hiç Yakıştıramadım Kreston Hiiiç...
-----------------------------soadın aq o.çları
-
kres ooo kel olan saçları uzattımı :D yoksa grupta değişiklikmi var
-
grey-cells bunu yazdı:
-----------------------------
meşhur video imiş ama haberim bilem yok .D
senn haberin olsa $a$arım ztn :B Valla google video da atwa die aratınca 4.sırada çıkıpta onbin hiti varsa , youtube da atwa2 die aratıca ilk sayfada yazıorsa me$hurdur bu videolar greycan ablacım :D -
Swool bunu yazdı:
-----------------------------Çalışmalarına çok küçük yaşlarda başlamıştı... O sıralar hor görülüp toplumdan dışlandı... Şimdilerde çok büyük bir mürid star...
http://www.youtube.com/watch?v=2yqNhI5RQ6g
-----------------------------zauahahhah hangisi kreston biber10lu olan mı
-
patates bunu yazdı:
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------Fuck soad !
Konser Biletlerinin Üzerinde Türkler ve Köpekler Giremez Yazan Grubun Videosunu Yapan Adamın Ben Töbe Töbe. Hiç Yakıştıramadım Kreston Hiiiç...
la buda efsane oldu 1000 lerce satılan o biletlerden bana birtane örnek gösterin bende dinlemeyeyim grubu ordan burdan duyup görmüş gibi söylemeyin
-----------------------------Bazı şeyleri bilip bilmeden yorum yapma.. Adamların ermeni yanlısı,Türk düşmanı olduğunu bilmeyen yok amk..
edit: Özür diliyorum hortlatmış gibi oldum ama.. Süper videolar Kreston hocam.. Başka şarkılarla yenilerini bekliyoruz. :|
-
yiiki hıortlamış ben görmemiştim :D Kreston ve saz arkadaşları iyi iş çıakrmışşınız yarıldım HLL Ossun. :))))))
-
on numara olmuş :)
o şarkıyı nerden bulabiliriz
hoşuma gitti :D
-
Valla ben duygusallastim nedense iki videoyu izledikten sonra,
kendi cocukluk arkadaslarim aklima geldi, acaba simdi ne yapiyorlardir.... -
Birden kopuşLarı süper yaa anı işte kırmızıLı feNaa :D
-
RevengeX bunu yazdı:
Birden kopuşLarı süper yaa anı işte kırmızıLı feNaa :D
-----------------------------Kreston laa o işte :D adam gözlerinden her yerde 1 numara kesin bilinir :D