Kripto To İban İhtiyacı Olan Olursa...
-
Herkese selam, kripto to iban ihtiyacı olan olursa ulaşabilir...
-
R10 daki konunun sahibi sensin sanirim hoca
Oradaki gorselinde
- 10.000 TL altı işlem yapılmaz
- 10.000 TL altı işlem sabit komisyon 400 Lira.
Yazmışsın? Nedir bu aydınlatır mısın
-
ne için kullanılıyor bu
-
umit bunu yazdı
ne için kullanılıyor bu
Anonim olarak kriptona ödeme yaptırırsın sonra bunu ibanına attırır çatır çatır yersin hocam
-
Spyware__007 bunu yazdıumit bunu yazdı
ne için kullanılıyor bu
Anonim olarak kriptona ödeme yaptırırsın sonra bunu ibanına attırır çatır çatır yersin hocam
hocam 2 soru var.
1. Sen bize nasil guveneceksin.
2. Biz sana nasil guvenecegiz.
Mesela diyelim ki elimde XXX borsasinin hacklendigi zaman calinan coinlerden var. Chainanalysis den kontrol ettigimde direk highrisk diyor. Bunu bir borsaya yollarsan hesap bloke olur. Bunu sana yollasam ne yapacaksin ?
Ben sana coini yolladim para gelmedi yada senin parayi yolladigin hesap maliyenin detiminde olan bi hesap ise ne yapacagiz. Masak geldi bu para neden sana geldi diye sordugunda ben ne diyecegim ?
-
-
rakkoc bunu yazdıSpyware__007 bunu yazdıumit bunu yazdı
ne için kullanılıyor bu
hocam 2 soru var.
Mesela diyelim ki elimde XXX borsasinin hacklendigi zaman calinan coinlerden var. Chainanalysis den kontrol ettigimde direk highrisk diyor. Bunu bir borsaya yollarsan hesap bloke olur. Bunu sana yollasam ne yapacaksin ?
Ben sana coini yolladim para gelmedi yada senin parayi yolladigin hesap maliyenin detiminde olan bi hesap ise ne yapacagiz. Masak geldi bu para neden sana geldi diye sordugunda ben ne diyecegim ?
Bunlar da senin alacagin rikisler hocam :/
-
Tam tersi olarak
euro -> tether
uygun komisyonlu Almanya sınırları içinde face to face yapan varsa çok makbule geçer.
Alt limit : 25.000€
-
Şu aralar işlemlere devlet el atmış durumda. Kripto dan çektiğin kendi hesabındaki parayı bile nereden niçin geldi diye sorguluyor. 1000 2000 usd den bişey olmaz da üstü sorun...
-
end bunu yazdırakkoc bunu yazdıSpyware__007 bunu yazdıumit bunu yazdı
ne için kullanılıyor bu
hocam 2 soru var.
Bunlar da senin alacagin rikisler hocam :/
Anladım hocam, bende bu işi yapıyorum ama biraz daha resmiyette genelde.
-
Arkadaşlar böyle işlere biraz temkinli davranın.
Örneğin adama siz kripto attınız ve o da size TL olarak bankadan gönderdi.
Banka hesabı kime ait?
İleride dolandırıcılık da kullanılmış hesap gibi vs. durumlarla karşılaşabilirsiniz.
Bu işi yapan kurumsal firmalara yönelin. Yada tanıdık dövizci vs. daha sağlıklı. Yormayın kendinizi.