Krizden Bu Yana İşşiz Kalanlar
-
arkadaşlar pek iç açıcı bi konu değil ama eminim bir çok murid bu kriz yüzünden işinden olmuştur ....misal ben :S
-
En başa beni yaz.
Ama krizle alakası yok. Olay tamamen işverenlerin götlüğünde. Sözde krizi kullanıyorlar. Ama. 24 / 3 = 8 saatlik 3 vardiyayı 24 / 2 = 12 saatlik 2 vardiyaya düşürmek ve 3 işçi yerine 2 işçi çalıştırmak, v.b. bitmak bilmeyen istekleri.
Yine söylüyorum kriz yok, krizi kullanan götler, piçler, ipneler var.
Örnek vereyim, mesela GAZİANTEP.
O kadar carrefour, migros, kiler, bilmem kaç tane sinema, bir tane dev givi Sanko Park AVM, 2-3 tane plaza, buz paten pistleri açıldı, hala açılıyor. Yapay uludağ yapılıyor, tematik park yapılıyor,hala devam eden forum gaziantep mağazası inşaatı var. Ve daha sayamayacağım neler neler. Hani nerde kriz ?
Yaş olmuş 27, can sıkıntısından apartman yöneticiliğ. yapıyorum.
A. Koyduğum bu büyükbaş götverenler en başta tüsiad, sürekli krizi kullanarak hükümete imf ile anlaşması için baskı yapıyor. Anlaşma sağlansınki imf'den gelecek paradan pay alsınlar. A.koyduğum hepsi yahudi piçi bunların.
Ne kadar kötü niyetli, büyük baş firma varsa; analarını, avratlarını, 7 sülalerini, gelmişlerini, geçmişlerini, doğmamış - doğacak çocuklarını ***
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bunu uzerine ne eklenir bilmiyorum...
edit : bazen bu alinti yapilan metin kayboluyo ne hikmeetse yaw :S
-
Krizden öncede şimdide işsizim :)
-
tbt işsizleri toplanıp eylem yapılmalı :DD
-
aynen hocam bizim vardiyalarıda ıkıye düşürdüler hay a.q canım nasıl sıkıldı ya
-
o kadar ünv. okudum kriz felan yoktu herşey kötü olmasada iyi gibiydi.tam hayata atıldım kriz patladı iş yok diyor herkes yada git biz sana haber veririz.artık tecrübeli oldum 2-3 gün sonra haber veririz dedikleri zaman biliyorumki almıcaklar işe.hayat çok zor ama çok zor.sıkıntıdan saçlarım dökülmeye başladı:( önceden çoğu insan memurluğu beğenmiyordu.şimdiyse memur olmak için bir ton insan sınava giriyor memur olabilmek için.buna ilaveten askeriye sınavlarına polislik sınavlarına giren kişilerin sayısında aşırı derecede artış var.arkadaşlarımdan biliyorum uzman çavuşluğu beğenmiyorlardı.şimdiyse uzman çavuş olayımda isterlerse en kötü yere versinler beni diyenler var.