folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Krizden Bu Yana İşşiz Kalanlar

Krizden Bu Yana İşşiz Kalanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek
    arkadaşlar pek iç açıcı bi konu değil ama eminim  bir çok murid bu kriz  yüzünden işinden olmuştur ....misal ben  :S

kontra bisiklet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

En başa beni yaz.

Ama krizle alakası yok. Olay tamamen işverenlerin götlüğünde. Sözde krizi kullanıyorlar. Ama. 24 / 3 = 8 saatlik 3 vardiyayı 24 / 2 = 12 saatlik 2 vardiyaya düşürmek ve 3 işçi yerine 2 işçi çalıştırmak, v.b. bitmak bilmeyen istekleri.

Yine söylüyorum kriz yok, krizi kullanan götler, piçler, ipneler var.

Örnek vereyim, mesela GAZİANTEP.

O kadar carrefour, migros, kiler, bilmem kaç tane sinema, bir tane dev givi Sanko Park AVM, 2-3 tane plaza, buz paten pistleri açıldı, hala açılıyor. Yapay uludağ yapılıyor, tematik park yapılıyor,hala devam eden forum gaziantep mağazası inşaatı var. Ve daha sayamayacağım neler neler. Hani nerde kriz ?

Yaş olmuş 27, can sıkıntısından apartman yöneticiliğ. yapıyorum. 

A. Koyduğum bu büyükbaş götverenler en başta tüsiad, sürekli krizi kullanarak hükümete imf ile anlaşması için baskı yapıyor. Anlaşma sağlansınki imf'den gelecek paradan pay alsınlar. A.koyduğum hepsi yahudi piçi bunların.

Ne kadar kötü niyetli, büyük baş firma varsa; analarını, avratlarını, 7 sülalerini, gelmişlerini, geçmişlerini,  doğmamış - doğacak çocuklarını ***

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
    -----------------------------

-----------------------------

bunu uzerine ne eklenir bilmiyorum...  

edit : bazen bu alinti yapilan metin kayboluyo ne hikmeetse yaw :S

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek

Krizden  öncede şimdide işsizim :)

Yakında Güncelenecektır...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    tbt işsizleri toplanıp eylem yapılmalı :DD

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek
    aynen hocam bizim vardiyalarıda  ıkıye  düşürdüler hay  a.q  canım  nasıl sıkıldı ya

kontra bisiklet
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Real_Love
    Real_Love's avatar
    Erkek
    o kadar ünv. okudum kriz felan yoktu herşey kötü olmasada iyi gibiydi.tam hayata atıldım kriz patladı iş yok diyor herkes yada git biz sana haber veririz.artık tecrübeli oldum 2-3 gün sonra haber veririz dedikleri zaman biliyorumki almıcaklar işe.hayat çok zor ama çok zor.sıkıntıdan saçlarım dökülmeye başladı:( önceden çoğu insan memurluğu beğenmiyordu.şimdiyse memur olmak için bir ton insan sınava giriyor memur olabilmek için.buna ilaveten askeriye sınavlarına polislik sınavlarına giren kişilerin sayısında aşırı derecede artış var.arkadaşlarımdan biliyorum uzman çavuşluğu beğenmiyorlardı.şimdiyse uzman çavuş olayımda isterlerse en kötü yere versinler beni diyenler var.

Üzülme can ! Terkederse canan terketsin ...Dua et Rabbin seni terketmesin! Çünkü O terkederse gerçekten B İ T E R S İ N !..
Toplam Hit: 1277 Toplam Mesaj: 7