folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder KTÜ"Ye Yunanlılar El Attı



KTÜ"Ye Yunanlılar El Attı

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    atat
    atat's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Mayıs/2004
    Erkek

    Herkese merhaba,

    Üniversitemin Tarih bölümü başkanı bir hocam(Prof. Doçent)  ile Vatana dair bir konuşmamda Yunanlıların, Karadeniz Teknik Üniversitesinde bir çok öğrenciye Yunanistanda staj imkanı, iş imkanı ve burs sağladığını öğrendim. Bunu duyunca ilk başta şaşırdım elin yunanı Türk öğrencilere neden bu olanakları sağladı diye. Hocam konuşmasını sürdürdükçe, anlattıkça olayları kafamda çözümlemeye başladım. Anladım ki hiç bir iyilik karşılıksız değil. Bu yardımların, öğrencilere sağlanan yurt dışı imkanların sebebi hocama göre yeni bir ayaklanma olabilirmiş. Yani aynı kürtler gibi Karadenizdeki halkımızıda kışkırtarak farklı bir millet olmadıkları halde sanal bir millet havası oluşturulmak isteniyormuş. Tabi konuşmaların tamamını buraya aktarmak isterdim ama araştırma yapmadan gidip görmeden kesin yargılara varamayacağım. 

     

    Ama görünen o ki ülkenin sukunetini bozacak bazı olaylar, Türkiye üzerine oynanan oyunların en açığı Karadenizdeki bu sempati kazanmak isteyen Yunanistandır.  Neden Hrand Dink i Karadeniz li bir Ogün Samast öldürdü? Neden Ogün Samast o kadar ilgi görmüştü ve neden hepimiz Hrand Dink olmuştuk.

    Artık Türkiye'yi topla tüfekle bölemeyeceklerini biliyorlar. Kurtuluş savaşında bunu denediler ve boylarının ölçülerini aldılar. Zaman ülke çıkarları için diğer ülkeler üzerinde stratejik bölücü oyunlar oynamak, ülkeyi bir çok parçaya bölmek. Kürt sorununu çıkarttılar yemedi, Pkk'yı çıkarttılar yemedi, papaz öldürdüler, ermeni vurdular yemedi. Eee elin gavurunda proje bitermi B planı değil Z planı bitermi Her geçen gün yeni bir oyunla karşımıza çıkıyorlar, her geçen gün bizi birbirimize düşürmek için ellerinden geleni yapıyorlar. 

    Artık şunu söyleyemeyiz bizi kimse yok edemez. Eder arkadaşım öyle bir yok eder ki sen bile bunu hatırlamazsın. Bir bakarsın ben İngilizim, ben Fransızım yada ermeniyim demişsin. Görüyoruz ki Vataneldengidiyor(org). Bir an önce uyanıp kendimize gelmeliyiz. Bırak sen başka tiplere özenmeyi emo olmayı saçını dikmeyi. Sen Türksün, eğer bunu kabul edecek kadar utanıyorsan maymun gibi şekilden şekile gireceksen defol git ben tek başıma savunurum bu vatanı! 

     

    Kaynak: www.vataneldengidiyor.org 


    eski bir dost mu aradınız?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Mart/2008
    Erkek
    sakin :)

    ..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    atat
    atat's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Mayıs/2004
    Erkek
    söz konusu vatan olunca zaten gayet sakiniz. Saçımızı berber kötü kesse tarzınızı tutturamazsa kükrersiniz. (lafım sana değil hocam)

    eski bir dost mu aradınız?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 19/Ekim/2008
    Erkek
    2 kere postalamışın konuyu

    DOM..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Eylül/2007
    Erkek

    www.vataneldengidiyor.org

     

    kaynak ne güzel amcaoğlu :D daha yerel bi kaynak varmı acaba :) 


    Boş İşler Uzmanı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Eylül/2005
    Erkek
    lisede milli güvenlik dersine gelen albay karadenizde 5bin kadar ajan olduğunu sölemişti. google da arama yaparsanız ilgili haberleri bulabilirsiniz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    atat
    atat's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Mayıs/2004
    Erkek
    Araştıracağım hocam sağolasın ;)

    eski bir dost mu aradınız?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Ekim/2007
    Erkek

    Yazıyı kim yazdı bilmiyorum ama(Gerçeklik payı yok gibi) burs alan öğrenci oraya dışarıdan geliyor sonuçta kandırılan karadenizi olmuyor.

    Geçen sene Ktu'yu bitirdim  Yunanistan tüm servetini oraya dökse halktan zerre destek alamaz bu konuda kimsenin içinde bi şüphe olmasın ordakiler herkezten daha milliyetçi, herkezten daha cesur aynı zamanda vatansever. İstanbulda veya başka şehirlerde olduğu gibi bölücü hiçbrşeyin provakasyonunu yapamazsınız adamı dağa çıkarırlar.

    Gidip gelmeyen yaşamayan orayı anlayamaz arkaşlar. Bu konuda kimsenin içinde bir teredüt olmasın.Ordaki adam Yunandan para almaycak kadar gururludur. Bazıları gibi oyun,vatanını eline sıkıştırlan 3-5 liraya satmaz!!


    Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mart/2007
    Erkek
    hocam karadenizliler öyle bir yapıya sahip insanlardır ki, inan bana yunanlılar afallarlar bu duruma, yani tongaya düşerler, çok zekidirler herşeyin farkındadır karadenizliler, görürsün bak yunanlılar türk milleytçisi olacak, oraya giden karadenizliler sayesinde :)

    Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Eylül/2005
    Erkek

    konunun açıldığı gün konuyla ilgili mit e bir mail atmıştım. cevap aşağıda dikkatli okuyun çok açıklayıcı P:

    İLGİ : 02/03/2009 tarihli "@" adresli elektronik posta.

             İlgi elektronik posta iletiniz incelenmiş olup; talebinizin 1. maddesi; 4982 sayılı Kanun uyarınca yürürlüğe konulan "Bilgi Edinme Hakkı Kanununun Uygulanmasına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmeliğin" 13. maddesi kapsamında, değerlendirilmiştir.

            Bahse konu Yönetmeliğin 13. maddesi (Kurum ve kuruluşlarca yayınlanmış veya kitap broşür, ilan ve benzeri yollarla kamuoyuna açıklanmış bilgi veya belgeler, bilgi edinme başvurusuna konu olamaz) hükmünü haizdir.

            Bu nedenle, başvurunuzun 1. maddesi işleme konulmamıştır.

            Diğer taraftan, talebinizin 2. maddesi ile ilgili olarak ise ;web sitemizin "Müsteşarlık Hakkında-MİT'in Görev Yetki ve Sorumlulukları" bölümünde gerekli açıklamalara yer verilmiştir.

            Bilgilerini rica ederim.


                                                                         MİT
                                                                                Bilgi Edinme Birimi

  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Ağustos/2002
    Erkek

    Bu bir yanlışlık mı,yanlışlık değilse kolpa bir yazı "Üniversitemin Tarih bölümü başkanı bir hocam(Prof. Doçent) ile Vatana dair bir konuşmamda Yunanlıların"

    Prof.Doçent nedir hocam?Ya Profesördür,ya Doçent'tir ya Yard.Doçenttir,ya da Doktordur.. 


    Çekil,Önümden Çekil...
Toplam Hit: 2221 Toplam Mesaj: 16