Ku$ Cinsiyeti?
-
Arkada$lar elimde iki tane muhabbet ku$u var.
Ku$lardan anlayan muridler yardim edebilir mi hangisinin erkek hangisinin di$i olduunu anlamama?
$imdiden t;kr...
-
çiftleştirmeye çalış,anlarsın :P hangisi üstteyse erkektir :D
-
erkeğin burnu mor olur.
dişinin burnu mor dan farklı bi renkte olur.
-
Gagasının üzeri mavi olan erkektir..
-
erkein gagasında morumsu bi renk var mavi olarak da algılanabilir ama o tarz bi renk
-
DeFactorx bunu yazdı:
-----------------------------
Jiqsaw bunu yazdı:
:D abi altı deluk olan kızdır sanırım nerden bilim ya :)))
ben nasil du$unemedm bunu yaws:D -
Aşağıda yazacağım bilgi bir pet sitesinden alınmışdır yani c/p dir Sondaki yoruma dikkat çok güzel bir şey olmuş
Gaga koyu kahve rengiyse kuş yavrudur. Yavru kuşu erkek veya dişi olarak ayırmak zordur. Hele yeni başlayanlar için olanaksızdır. Gaga üzerindeki cinsiyet belirleyici renk aldatıcı olur. Hele beyaz ve sarılarda usta kuşçunun bile yanılma payı büyüktür. Yavrular anaçlığa adım attığında cinsiyetlerini belirleyen renk iyice belirgin olur. Mavi ise erkek, gaga rengine yakın olanı da dişidir. Sarılarda çoğunlukla bu renk yoktur. Dişi zannettiğiniz erkek, erkek zannettiğiniz dişi çıkar. Renkleri nedeniyle bu risk göze alınır. Erkek ve dişi kuşların sayılarının denk olması gerekir. Erkek bulamayan kuşlarda lezbiyenlik, dişi bulamayan erkeklerde ise homoluk başlar. Bu durumda o kuşları elden çıkarmaktan başka çare yoktur. Ne yapsanız onları eşleştiremezsiniz.
-
Jiqsaw bunu yazdı:
-----------------------------ya kuşlar gaysa? o zaman nası anlayacak?
-
http://www.muhabbetkusu.byethost10.com/index.php?option=com_content&task=view&id=55&Itemid=44 linkinde detaylı bilgi var.
-
kosebay bunu yazdı:
-----------------------------Aşağıda yazacağım bilgi bir pet sitesinden alınmışdır yani c/p dir Sondaki yoruma dikkat çok güzel bir şey olmuş
Gaga koyu kahve rengiyse kuş yavrudur. Yavru kuşu erkek veya dişi olarak ayırmak zordur. Hele yeni başlayanlar için olanaksızdır. Gaga üzerindeki cinsiyet belirleyici renk aldatıcı olur. Hele beyaz ve sarılarda usta kuşçunun bile yanılma payı büyüktür. Yavrular anaçlığa adım attığında cinsiyetlerini belirleyen renk iyice belirgin olur. Mavi ise erkek, gaga rengine yakın olanı da dişidir. Sarılarda çoğunlukla bu renk yoktur. Dişi zannettiğiniz erkek, erkek zannettiğiniz dişi çıkar. Renkleri nedeniyle bu risk göze alınır. Erkek ve dişi kuşların sayılarının denk olması gerekir. Erkek bulamayan kuşlarda lezbiyenlik, dişi bulamayan erkeklerde ise homoluk başlar. Bu durumda o kuşları elden çıkarmaktan başka çare yoktur. Ne yapsanız onları eşleştiremezsiniz.
-----------------------------allahim bu ku$lar ba$belasi homo olmu$larsa ben naapcam simdi :(
-
Stigma bunu yazdı:
http://www.muhabbetkusu.byethost10.com/index.php?option=com_content&task=view&id=55&Itemid=44 linkinde detaylı bilgi var.
-----------------------------abi ne cok ku$ varmi$ yaa her gorduume aha bu bnmkinden die atliorm ama mouse un tekerliini cvrdikic tereddute dusuyorum cok benziolar ve cok fazlalar :S