Kuaförlerin Kullandığı Saç Tasarım Ve Makyaj Programı Züpper Program Piyasada Çok Para :))
-
Evet arkadaşlar çok süqer program Bu programı bulma hikayem şöyle kız arkadaşım istemişti gazete kuponla veriyomuş ben dedim erkekliği bozar makyaj programı biriktirmek dedim ben sana bulurum demiştim 3 aydır program bende upload edeyim dedim
içinde: binlerce saç sitili
isterseniz saç rengini değiştirebilirsiniz.
isterseniz ERKEKLER için saçlar ve sakallar mevcut!!!!
Hele dişi müridler için bulunmaz fırsat :))) Crack içinde (nasıl Crackleneceğinide beni oku dosyasında görebilirsiniz)
Upload edene kadar Götüm çıktı onun resmini koymayayım isterseniz :)))
92 MB
Madalyamız yok hizmetimiz var çok şükür
Download Linki >>>>>>>>>>>>>> http://rapidshare.com/files/65322531/salsty_DJ_Alper_.rar
-
ben indirmem, ilgi alanım değil ama süper paylaşım be :D
-
başlığı görünce , içimden bi ses konuyu alperin açtığını söledi :) doğru sölemiş :D tenk yu papi
-
Sadece bayanlara mı özel bu program. Erkek versiyonu olsaydı çok iyi olacaktı. Güzel paylaşım.
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------
Sadece bayanlara mı özel bu program. Erkek versiyonu olsaydı çok iyi olacaktı. Güzel paylaşım.
-----------------------------erkekler için saç ve sakallarda mevcut güneş gözlükleride
-------------------------
Siz istedinizde ben koymadımmı Alın Dosya cc Linki
http://www.dosya.cc/salsty_DJ_Alper_.rar.html
modlar bir zahmet benim konuyu düzenleyip bunu da koyu versin başa :(...
-
paylaşım için teşekkürler DJ_Alper kardeşimiz hizmet için teşekkür admin abilerin inşallah görür senin gibi hizmet sever birine bi madalya takalar inş(:
-
saol ya. Ben indirecektim bu programı bi ara. Ama rapid limiti dolmuşt, indirememiştim. Kısmet bugüneymiş.
-
eywallah paylaşım için.. şimdi indiriyom.. ama bi soru sorcem... ordaki kadının resmi yerine falan kendi istediimiz başka bi resmi koyabiliyokmu?
-
ecstatic_60 bunu yazdı:
eywallah paylaşım için.. şimdi indiriyom.. ama bi soru sorcem... ordaki kadının resmi yerine falan kendi istediimiz başka bi resmi koyabiliyokmu?
-----------------------------tabiki istediğin resim üzerinde yapabiliyorsun istediğin resmi koy istersen bush u koy onu karı yap :)))
-
ecstatic_60 bunu yazdı:
---------------------------hayır sadece o kadın üzerinde oluo ona benziyosan kullanabilirsin programı benzemiyorsan olmaz
-
Alper bi kuaförlük işine girmemiştin onuda yaptın ya bravo :)))