Küba Purosu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    mesutb bunu yazdı

hocalar merhaba bilen varmıdır

izmir veya türkiyede küba prosu satan varmıdır yada kübaya gidip gelen ücreti karşılığında getirebilcek kimse varmıdır ?

Alsancak kervan pasajı lisedeyken hep alırdım 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

kız arkadaşım küba'dan getirdi halis mulis :D ama daha içmedim

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

cohiba'ların %90ı sahtedir. alternatif markalara yönelin.

http://kocaer.me
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Bende bi ara merak salmıştım. Pahalı diye vazgeçtim ama. http://www.hitcigars.com/Product/Products.aspx?id=45  bunu buldum da bu sigara gibi, genede 26 $ diyor 20 kutusu için. Almaya değmez mi sizce? 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Has küba mali ise icimi cok zor,bi kerede bitmiyo :D

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SüperSperm.
    evsiz
    evsiz's avatar
    Erkek

Bakiye kızların bacaklarında sardığı puro yani bu :) içerken kim bilir nerelere götürür adamı :D

Bazı İnsanLar AnıLarıyLa AnıLıR Bazı İnsanLar AnaLarıyLa...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mesutb
    mesutb's avatar
    Erkek

Up

Gözlerin kapaliyken hayati yaşamak kolaydir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    mesutb bunu yazdı

Up

Hocam up yapacağına konuya atılan mesajları takip etsen daha iyi olur. Hitcigars.com yazmış adam, girip hiç baktın mı, yada siteyi araştırdın mı? Yapmadıysan yap bence. 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mesutb
    mesutb's avatar
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı
    mesutb bunu yazdı

Up

Hocam up yapacağına konuya atılan mesajları takip etsen daha iyi olur. Hitcigars.com yazmış adam, girip hiç baktın mı, yada siteyi araştırdın mı? Yapmadıysan yap bence. 

baktım oraya bi kaç yer buldum ama belki içimizde satan yada ilgilnen biri vardır diye bakıyorum. kervan - hitcigares - ve internet araştırmam sonucu istanbulda satan birini buldum ama dediğim gibi aramızda biri varmıdır acaba diye bakıyorum

Gözlerin kapaliyken hayati yaşamak kolaydir.
Toplam Hit: 3875 Toplam Mesaj: 26
küba pro