Kubuntu Silme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celoron
    celoron's avatar
    Erkek
    sevgili müridler kubuntuyu silip ubuntu yüklicektim. kubuntunun kurlu olduğu partiton u direk sildim(şu an xp açık) boot da herhangi bi problem olurmu? Şu an ubuntuyu wimdows üzerinden kurmaya çalışıyorum...

Microsoft isn't evil, they just make really crappy operating systems. Linus Torvalds
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

aynen devam hoca bir şey olmaz, ama kubuntu driver için eve geçince yardım edecektim :|

yani yardım etmeye çalışacaktım, neyse madem :P =) 

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celoron
    celoron's avatar
    Erkek
    ya ubuntuyu yüklerken bi yerde durup ubuntu.iso yu indirmeye çalışıyor. benim internet kotalı olduğundan indirmek istemiyorum. ne yapabilirim?

Microsoft isn't evil, they just make really crappy operating systems. Linus Torvalds
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek
    ne bu ubuntu kubuntu yaw:/

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

@torx

kubuntu, ubuntunun kde masaüstüllü olan hali

@cele

sen zaten kurulum için bir .iso indirmedin mi?

acep sadece temeli alıp gerisini apt*get mi yapacak :| 

debian da vardı bu olay :P 

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celoron
    celoron's avatar
    Erkek
    arkadaştan aldım cdyi. bilmiom artık nasıl kurmuş cd ye

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Lütfen sorunu tekrarla ve en baştan beri sıkıntını anlat sildim dedim geri kurlulumda iso dosyası indiriyor diyorsun.

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celoron
    celoron's avatar
    Erkek

>elimde 2 cd vardı 1.ubuntu 8.10 2.Kubuntu 7.04

>ubuntuyu kuramadım çünkü açılışta donuyordu

>kubuntuyu kurdum fakat bir çok sorun verdi, driverları yükleyemedim

>windows üzerinden ubnutuyu yüklemeye karar verdim

>wimdows xp nin kendi programıyla kubuntunun  bulunduğu partition u tamamen sildim

>windows üzerinden ubuntuyu kurmaya çalıştığımda ise ubuntu.iso(699 mb) yu indirmeye çalışıyor

>bilgisayarı yeniden başlattım ve boot listesi gelmedi(çünkü kubuntuyu direk silmiştim)

>kubuntuyu tekrar yükledim

şu anda halsiz vir şekilde bana cevap yazılmasını bekliyorum

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

indirme yaptığına emin misin, neti kopar kurmayı dene tekrar :P

belki de güncelleme yapıyordur :|

ben bir şey anladığımı söyleyemem açıkçası, geçmiş olsun der aradan çekilirim =))

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek
    Bende Ubuntu yüklü D sürücüsüne... şimdi kaldırmak istiyorum ama direkt silersem sanırım açılış sırasında bana vistamı ubuntumu diye sormaya devam edecek. O yüzden bildiğiniz bir uninstall dosyası varmı ubuntunun?

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Erkek

mescarine bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bende Ubuntu yüklü D sürücüsüne... şimdi kaldırmak istiyorum ama direkt silersem sanırım açılış sırasında bana vistamı ubuntumu diye sormaya devam edecek. O yüzden bildiğiniz bir uninstall dosyası varmı ubuntunun?
    -----------------------------

grubtan default sistemi vista olarak ayarla (1. seçeneği) her ihtimale karşı

ardından windows cd sini tak formatı çak sorun cıkmaz ;)

@edit: kde istiyorsanız kubuntu ya yonelmeyin. hele birde amatorseniz hiç yonelmeyin. kde için pardus idealdir.

Toplam Hit: 3857 Toplam Mesaj: 12