Kubuntu Silme
-
sevgili müridler kubuntuyu silip ubuntu yüklicektim. kubuntunun kurlu olduğu partiton u direk sildim(şu an xp açık) boot da herhangi bi problem olurmu? Şu an ubuntuyu wimdows üzerinden kurmaya çalışıyorum...
-
aynen devam hoca bir şey olmaz, ama kubuntu driver için eve geçince yardım edecektim :|
yani yardım etmeye çalışacaktım, neyse madem :P =)
-
ya ubuntuyu yüklerken bi yerde durup ubuntu.iso yu indirmeye çalışıyor. benim internet kotalı olduğundan indirmek istemiyorum. ne yapabilirim?
-
ne bu ubuntu kubuntu yaw:/
-
@torx
kubuntu, ubuntunun kde masaüstüllü olan hali
@cele
sen zaten kurulum için bir .iso indirmedin mi?
acep sadece temeli alıp gerisini apt*get mi yapacak :|
debian da vardı bu olay :P
-
arkadaştan aldım cdyi. bilmiom artık nasıl kurmuş cd ye
-
Lütfen sorunu tekrarla ve en baştan beri sıkıntını anlat sildim dedim geri kurlulumda iso dosyası indiriyor diyorsun.
-
>elimde 2 cd vardı 1.ubuntu 8.10 2.Kubuntu 7.04
>ubuntuyu kuramadım çünkü açılışta donuyordu
>kubuntuyu kurdum fakat bir çok sorun verdi, driverları yükleyemedim
>windows üzerinden ubnutuyu yüklemeye karar verdim
>wimdows xp nin kendi programıyla kubuntunun bulunduğu partition u tamamen sildim
>windows üzerinden ubuntuyu kurmaya çalıştığımda ise ubuntu.iso(699 mb) yu indirmeye çalışıyor
>bilgisayarı yeniden başlattım ve boot listesi gelmedi(çünkü kubuntuyu direk silmiştim)
>kubuntuyu tekrar yükledim
şu anda halsiz vir şekilde bana cevap yazılmasını bekliyorum
-
indirme yaptığına emin misin, neti kopar kurmayı dene tekrar :P
belki de güncelleme yapıyordur :|
ben bir şey anladığımı söyleyemem açıkçası, geçmiş olsun der aradan çekilirim =))
-
Bende Ubuntu yüklü D sürücüsüne... şimdi kaldırmak istiyorum ama direkt silersem sanırım açılış sırasında bana vistamı ubuntumu diye sormaya devam edecek. O yüzden bildiğiniz bir uninstall dosyası varmı ubuntunun?
-
mescarine bunu yazdı:
-----------------------------
Bende Ubuntu yüklü D sürücüsüne... şimdi kaldırmak istiyorum ama direkt silersem sanırım açılış sırasında bana vistamı ubuntumu diye sormaya devam edecek. O yüzden bildiğiniz bir uninstall dosyası varmı ubuntunun?
-----------------------------grubtan default sistemi vista olarak ayarla (1. seçeneği) her ihtimale karşı
ardından windows cd sini tak formatı çak sorun cıkmaz ;)
@edit: kde istiyorsanız kubuntu ya yonelmeyin. hele birde amatorseniz hiç yonelmeyin. kde için pardus idealdir.